PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Exposició "Mestalla Un Estadi De Llegenda" 03-05-2018

                                Exposició "Mestalla Un Estadi De Llegenda" 03-05-2018

   L'exposició es podra vore tots els dies de 18:00 a 21:00 en l'espai social La Barraca fins al 18 de maig.

   Desde la penya sempre hem pensat que hi havia que fer algo en el poble per tal de conmemorar el centenari del VCF. L'any pasat en col.laboració ab la Fundació VCF es inagurá l'exposició "Els Nostres Idols, Pepe Claramunt" que sigué tot un exit. Tame omplirem un autocar per anar a Mestalla i celebrar  el 20 aniversari de l'inaguració oficial de la Penya i enguany i una vegada mes de la ma de la Fundació s'ha fet en Puçol (dijous 03/05/2018) l'exposició "Mestalla, Un Estadi De Llegenda".

   Sigué un acte bonic al que acudiren els exjugadors Juan Sol, Ricardo Arias, José Esteve i Pepe Claramunt. L'acte començá en una presentació per part de Carmen de FVCF i després digueren unes paraules Pepe Claramunt, per part de l'ajuntament parlá el concejal Xavi i Juan com a representant de la penya. La FVCF feu entrega d'un cuadro a l'ajuntament i d'una camiseta  a la penya. Després una picaeta i a les 20:00 el programa en directe "Som Passió" de Radio VCF conduit per Manolo Mas i Josep Rovira. Per acabar es feren uns sorteigos de balons i camisetes. La penya tame regalá algunes camisetes i mochiles.

Açi teniu el programa de radio:


Agraiments:
   Desde açi volem agrair primer que res a tots els que estigueren el l'acte, a Fernando Garcia que s'ho ha currat molt, a l'ajuntament per la seua col-laboració, a Pepe Claramunt i José Esteve per vindre i per damunt de tot a la Fundació que com ya vaig dir están fent un treball magnific en cuant a la recuperació del Patrimoni Històric del VCF i en la penya s'han portat de 10.

Patrimoni Històric
   La fundació feu una crida al valencianisme per tal de arreplegar qualsevol objecte de valor que puga tindre algú i que vuiga cedir-ho o donar-ho a la Fundació. Ramón i Inma mos van cedir a la penya diferents objectes que tenien al bar (com per exemple la camiseta que portaba Enrique Claramunt en el 71) i nosatres els havem cedit a la fundació. Si algú te o coneix algú que tinga algún objecte (pases antics, banderins, cromos, entraes, etc) i vuiga cedir-ho ho pot fer açi:
http://www.valenciacf.com/ver/75635/formulario-cesionesdonaciones-patrimonio.html
o si ho prefereix mos ho diu a nosatres is'encarregarem de gestionar-ho.
   Sempre será mes bonic que estiga en una exposició o en un museu que guardat en un calaix.

Si pungeu açi podeu vore totes les fotos de l'acte:
FOTOS ESPOSICIO MESTALLA UN ESTADI DE LLEGENDA

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search