PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

DE TOT UN POC

Veus Del Centenari

   Ya s'ha grabat un programa de Veus Del Centenari en Puçol, Será el número 11 (per ara va pel 8º). Avisarém cuant el puge a Ivoox. El programa es grabà en el Bar Cafe-Ro i a banda del periodista i autor d'esta iniciativa Paco Polit, participaren Pepe Claramunt, Jesús Novella i Juan Sebastiá. Com es podréu imaginar el protagonista sigué Pepe que estigué sembrat. Val molt la pena escoltar-ho.
   Vos deixem açi l'enllaç de Veus Del Centenari i vos animem a compartir-ho, donar-li "me gusta", retweet, etc. Cal recolzar estes iniciatives.




BUS-MESTALLA

   Clarament lo del bus va a mes i hens alegrem molt per que confiabem que aixina fora, pero després dels tres primer intents en els que han segut deficitaris ya teníem dubtes. En el partit contra el Betis, un dimecres a les 22:00 (gràcies Tebas) fins a 40 aficionats del poble anarem en el bus lo que va supondre que fora el primer en tíndre benefici. Pareix que el boca a boca esta funcionant i som optimistes de cara al futur. Tame estrenárem la Bandera-Bus de la que s'encarreguen Esther i Angels.

VCF-SUD

   Donem l'enhorabona a la penya VCF-SUD per que el passat 26/09/2018 en el partit VCF-Celta es va repartir el Bulletí BLANC-I-NEGRE  Nº 300. Aço te un merit impressionant, practicament ninguna grada a segut capaç de mantindre un fanzine tant de temps i a mes en calitat de continguts. Com sempre que hi ha un numero especial el nº 300 no podía ser menys i ve en mes pagines que els normals. A destacar el especial "Encuentros en la tercera frase" per a descollonar-se.

ENHORABONA I LLARGA VIDA A LA SUD


 

    PUÇOLENCS PEL MON

   Poc a poc van arribant fotos. Vinga! que en volem mes.....

 


 




 



AMUNTTTTTTTTTTT








About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search