PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

"Veus Del Centenari" i "Bitàcora Del Centenario"

"Veus Del Centenari" i "Bitàcora Del Centenario"

A l'entorn del Centenari es van fent o es van a fer diversos actes, iniciatives, homenages, etc.
   Açi intentarem informar de tot alló que mos pareixca interesant i es per aixó que fem este post per a informar-vos de dos iniciatives particulars que tenen molt bona pinta.

1º-
   La primera es "Veus Del Centenari", una idea del periodista, locutor, col.laboraor etc, Paco Polit. Es tracta d'un programa de radio aón participarán dos o tres convidats i aón preten recollir històries personals de qualsevol aficionat per a tractar de reflectar la diversitat de l'aficionat valencianista i que quede un document sonor de totes eixes històries, vivencies etc. El audio es pengará en Ivoox.
  Hens sembla molt bona idea i si tot va be es grabará un en Puçol.
  De moment porta dos programes i vols els recomanem els dos, en el primer participa Pau Corachán (amic de la Sud) i en el segon participen ni mes ni menys que Rafa Lahuerta, Miquel Nadal i José Ricardo March, casi res......imperdible totalment.
   Vols els deixem açi i vos demanem que a mes d'escoltarlos li doneu al "me gusta" i el compartiu per donar-li difusió.
                                                            "Veus Del Centenari"






   2º-                                                 
  Bitàcora Del Centenario

   Moltes vegades hem recomanat i escrit articuls açi del Blog "Últimes Vesprades A Mestalla", puix be, Rafa Lahuerta ens regala per al Centenari un articul per jornada que el titula "Bitàcora Del Centenario". Vos fiquem açi els enllaços de les tres que porta i vos convidem a seguir-los jornada a jornada. Val molt la pena.

Jornada 1
http://ultimesvespradesamestalla.blogspot.com/2018/08/bitacora-del-centenario.html
Jornada 2




About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search