PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Que Fas Tu Pel Centenari?

Que Fas Tu Pel Centenari?


   Ultimament he pogut escoltar a gent comentar que el VCF no està fent res pel Centenari. Es veritat que fins ara, sols han hagut dos actes (la presentació del equipage i de l'himne i la presentació del llibre) pero tamé es veritat que encara es promte tenint en conter que es en març cuant es complix.
   Cada u ho veu d'una manera, cada u faria unes coses, hi han mil propostes diferents que sonen per ahí, pero la realitat es que està havent una activitat al voltant del Centenari casi frenètica diría yo. Algunes d'estes activitats están vinculades directament ab el VCF com els Fórum Algirós que organitza la Fundació (per cert, l'ultim, "Un Equip Pirotècnic" va ser interesantíssim) pero atres están sent o bé propostes particulars o bé de profesionals dels mijos com per exemple:


  "Bitácora Del Centenario" de Rafa Lahuerta, deliciósos artículs previs a cada jornada de lliga en el blog Últimes Vesprades A Mestalla.        UVM






 "Veus Del Centenari" Paco Polit de manera personal ens acosta vivencies, anecdotes, expèriencies, etc d'aficionats, exjugadors i diferents protagonistes de l'història del VCF.                             VDC






  "Un Siglo De Pasión" El diari Las Provincias ens presenta un magnific llibre coleccionable a fascicles en mes de 500 imagens del VCF.





"100tenari" programa radiofònic dirigit per Paco Lloret a CVRadio, fantastic programa que repassa moments claus de l'història del VCF complementat en sons inedits, entrevistes en protagonistes i per supost la propia enciclopedia valencianista que es Paco.  100tenari CV Radio






"Centenari" Programa conduit per Josep Rovira a VCF Radio.


 "100años100HistoriasVCF" Fran Guaita tamé ens aporta este programa en la SER, es tracta de programes curtets que es centren en algún protagoniste.  100años100historias



   I algún atre que segur que em deixe.
   Puix aixó, a mes de tots estos programes resulta que este mes de novembre s'ha presentat el llibre dedicat a Pepe Vaello en el Palco Vip de Mestalla, com ya he comentat en este blog, un acte magnific i en el que el VCF va estar a l'altura.



 Tamé s'ha presentat el llibre oficial del Centenari, un llibre (que espere que els Reis Macs s'enrecorden de mi) que te molt bona pinta.




A mes hi ha hagut, com tamé he comentat un Fórum Algirós complementat en una exposició  i homenage al gran ilustrador Ángel Villena.

   Per a mi, el Centenari está sent super interesant, en cuant a lo deportiu es tracta d'una temporada mes, es a dir, la temporada acabarà i en agost començarà un atra en les mateixes ilusions que sempre, pero va a ser molt dificil trobar un atre any com este en el que el valencianisme esta tan actiu i pense que hi ha que aprofitar-ho.


   Personalment vaig gaudir de l'acte tan entranyable que se li va fer a Pepe Vaello, he conegut de veu de Merchina Peris que al gran Don Vicente Peris se li va ficar el seu nom a un estadi en Suïssa, o que portaba de melodia en el claxon del seu coche les notes del passodoble València, o com va ser cuant Merchina marcà el primer gol en Mestalla marcat per una dona. Escoltar a un Pepe Claramunt mes sincer i emotiu que mai no te preu. Estic disfrutant dels audios inedits que ens està regalant Paco Lloret en el seu programa. He conegut l'història de Ángel Villena que desconeixía. Va ser molt bonic vore la cara de felicitat del net del gran Rafa Peral (membre de la penya Viachers) cuant es va homenatjar al seu yayo. M'he enterat de que el anyorat Jorge Iranzo va fer mes de 250 desplaçaments consecutius, que crak. Etc, etc, etc. 

   Per aixó als aficionats que están esperant que es facen actes pel Centenari, yo els preguntaria, que fas tu pel Centenari?, pense, que hi ha que recolzar totes estes iniciatives ya siga, escoltant, llegint o acudint, es el millor moment per gaudir, deprendre i fer cultura de club. Es ara, no t'ho pergues.

Juan Sebastiá.
 

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search