PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

MARCELINO, Moltes Gràcies.


MARCELINO, Moltes Gràcies

   Entre atres coses Marcelino sempre será recordat per ser l'entrenador que guanyà la Copa de Sevilla 2019 a mes de convertir un equip mediocre en un equip competitiu. Una Copa plena de partits emocionants i vibrants i que tots gaudirem d'una manera espectacular. Mes allà de canvits o de tàctiques Marcelino ha conseguit algo que per a mi es lo mes difícil per a un entrenador, que es tindre enchufats a tots els jugadors i lluitar tots a una com un equip. Eixa unió es trasmet a la grada i cuant aixó pasa el exit está prop.
   Sabem que vos heu entregat al máxim per este club i per aixó desde la Penya Valencianista Puçol vos donem les gràcies i vos desitgem lo millor.


Lim Peter i el mon al revés
  
  Respecte a Peter Lim, (o Lim Peter) deu de ser que al estar a l'atra part del globo igual es que allí les coses van al revés i clar, cuant l'equip quedaba el 12º, en realitat estaba mes prop del 20º i de repent arriba Marcelino i el torna a ficar el 4º i damunt guanya un titol i clar, aixó no pot ser. 
Aixina que decidix tirar al entrenador, (lo normal clar) pero millor cuant estiga la lliga ya en marcha no siga que al nou li done temps de preparar l'equip en la pretemporada i li vaja be..... o mal.... bo, vaig a parar que me estic liant.
#LimestaSe"A"nil




CV Radio

Enhorabona a Paco Lloret i a CvRadio no nomes per l'exclusiva de la destitució de Marcelino, si no per el fichage de Kempes per a comentar els partits junt a Fernando i Manolo Montalt. Gran equip.



Vos deixe açí el programa d'ahir de Esports CV Migdia, val la pena escoltar l'introducció i per supost tamé la resta del programa per a tindre una idea del que ha pasat. Paco Lloret es un exemple de com es pot fer periodisme d'una manera seria, sana i llunt de fobies i partidismes absurdes, un perodisme imparcial que soles se pot fer desde la independencia que evidenment no la tenen tots.
"Soles es la meua opinió"

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search