PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

DE TOT UN POC

La Penya
 

Inoblidable Marcha Cívica
    Penyers i Penyeres, aço ya está en marcha. Esta temporada pasada ha segut molt intensa i de molta activitat en la Penya. El Centenari ho mereixía, pero a mes hem disfrutat d'una Final de Copa.
No hem pogut dur endavant tots els proyectes que teníem pero si una gran part d'ells. Encara estem en l'any del Centenari i per lo tant estem a temps de fer alló que ens parega interesant. Per a esta nova temporada ens agradaría fer algún acte referent al Centenari en Puçol, tamé es va comentar de fer unes bufandes, el viage a Mallorca, etc. I per supost ya sabeu que qualsevol iniciativa es benvinguda. En fi, idees hi han, ara falta ganes i il.lussió de portar-les endavant.
Per si a d'algú l'interesa ya sabeu que per a formar part de la penya sols hi ha que pagar una cuota a l'any, ni loteríes, ni rifes, ni res mes.
Vinga, tot el món a pagar la cuota €

Bus-Puçol-Mestalla
 
Estem molt contents de com ha respost la gent al tema del Bono-Bus. 38 bonos venuts, lo que supon que siga tot molt mes fácil i cómodo per a tots. Yá podem dir que un viage dels "Partits Extra" será debades per als abonats i per supost sempre van a tindre preferencia per a tot.
Moltíssimes gràcies.



Puçolencs pel món
   L'estiu mos ha donat per afegir algunes fotos mes a la secció, el Naquerano per Italia, Jose G. per Turquia i els Garcia per Holanda. Poquet a poquet el album va creixquent. Gransssssssss¡¡






Desplaçament a Mallorca

   Pareix que el Naquerano aprofitant el viage a Mallorca aón es va vore en el seu amic i antic membre de la penya Menendez, entre cervesa i cervesa varen organisar el desplaçament a Mallorca. No podem donar mes datos de moment pero anem a intentar fer eixe viaget. Aixina que aneu deixant lliures eixos dies (19/01/2020). Ya anirém informant, pero aço va en serio.
Vinga animeu-se.





Nous Membres

   L'any del Centenari ens ha portat dos nous valencianistes, Bruno i Alejandro . Enhorabona a les families, estos chiquets han vingut en una Copa baix del braç.

                                                               

Actualitat del VCF                                    
   Anaba a escriure algo de lo que se está vivint a l'entorn del VCF pero...... com diría un tal Sócrates, "Solo sé que no sé nada". Lo que si puc dir ben alt es:
Amunt, Sempre Amunt!


About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search