PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

BONO-BUS. MIJA TEMPORADA

BONO-BUS.   MIJA TEMPORADA


    Com sabreu la majoria, el servici Bus-Puçol-Mestalla està sent un èxit. Cómodo, rapit, econòmic, ecològic, etc. Tot són ventages. Pero com tot, sempre es pot millorar. A la Penya Valencianista Puçol ens agradaria que mes gent es beneficiara d'este servici. Quanta mes gent millor i mes econòmic serà per a tots.
   Es per aixó que anem a ficar a la venda el Bono-Bus de mija temporada:
  1. Queden 12 plaçes lliures, per lo tant en el cas de completar-se es tancaría el bus.
  2. El preu es de 55 euros. El viage ix a 5 euros.
  3. En el Bono van inclosos els 11 partits de lliga que queden per jugar-se a Mestalla a partir del VCF-RMadrid del 15-12-2019. (Este partit está inclós)
  4.  Hi haurà un viage debades per als abonats. Este viage serà o be un partit de copa o algun de competició europea.
  5. El bono es pot deixar a qui vuigues.
  6. La reserva del Bono-Bus es pot fer o be fent l'ingrés en el conter de la penya o be venint a la sede (Carrer Barreres 34) el dimarts  10-12 de 19:00 a 21:00.
  7. Els abonats que es falta pagar la 2º part del bono tambe poden pagar-la igual, o be fent l'ingrés al conter de la penya, o be venint a la sede el 10-12 de 19:00 a 21:00. 
  8. Eixe dia es juga el AJAX-VCF, si algú ve a pagar o reservar l'abonament i vol quedar-se a vore el partit no hi ha cap problema. 
Qualsevol dubte 667898002   🚌🚌

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search