PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DESPEDIM EL 2019 Part 1º (VCF)

DESPEDIM EL 2019    Part 1º  (VCF)
 
   Queda poc per a que acabe este inoblidable 2019. Un any que ha estat replet de partits increibles, emocions molt fortes, actes de tots els gusts i colors, marcha cívica històrica, partit de llegendes per a sempre en la memòria, la final de Sevilla, etc.
   Tot açò en una direcció del club llamentable, déspota i fins i tot a voltes despreciable. Este club és aixina, una coctelera capaç de mesclar  ANIL-malades contínues en un equip que és l'orgull del club i en uns jugadors que s'estan deixant la pell en cada partit superant infinitat d'adversitats.
   S'han fet tantes coses enguany que és difícil nomenar-les totes pero fent un repàs general m'agradaria destacar algunes:

  • Exposició fotogràfica permanent al voltant de Mestalla. És espectacular i crec que s'ha parlat poc d'això. Una volta més de la mà de la Fundació que ha estat a l'altura en este Centenari.
  • Restauració de la Bandera Fundacional. "Sant Grial Del Valencianisme".
  • Presentacions de llibres. En este apartat ha segut un any prolífer, apart del fantàstic llibre oficial hi han hagut molts atres com el dedicat a Pepe Vaello, dos de  JR March, el de Fran Guaita, Sergi Calvo, Eduardo Esteve, Els Relats Del Centenari de diversos autors, la biografia de Mario Alberto Kempes, i algun més que em deixaré.
  • La Fundació, ademés de tot el respal a diferents actes i activitats ha seguit en les seues exposicions i els maravellosos Fórum Algirós.
  • Menció especial a la falla “Tio Pep”. Increible la reproducció de la falla que es va plantar en el 1925, la plantà al Tombe”, el Fórum “Un equip pirotecnic”, àlbum de cromos, concerts, exposicions, etc. Un 10.
  • Colectiu Últimes Vesprades a Mestalla. Si lo de la Falla ha segut de 10, lo d'este colectiu és per a llevar-se el barret. Cantitat d'actes, llibres, concerts, homenage a Algirós, etc. I tot això en caràcter solidari i en molt de cor.
  • Molts programes de ràdio que han ajudat a conéixer l'história del club. Paco Lloret, Josep Rovira, Paco Polit, Hector Gomez, Fran Guaita i algun mes que em deixaré.

  • Moltíssims artículs en diferents mijos pero destacaré els de Rafa Lahuerta en la seua "Bitàcora Del Centenari".
  • Per supost la prensa escrita en general s'ha bolcat en el Centenari pero crec que és just destacar al diari "Las Provincias” que han fet un treball de molta calitat.
  •  Musicalment ha segut un any increible. Una llàstima no haver recopilat tots els temes de diferents estils que s'han compost per al Centenari. Ademés de l'oficial, yo destacaria el tema de “Tardor” i el de “Cisco Fran”, este últim ademés del tema dedicat al Centenari ha compost un que parla de la lliga del 71. Molt bo.
  • Després hi ha hagut infinitat d'actes de diferents colectius que sense dubte han contribuït a fer gran este Centenari. Per destacar algun, l'ofrena al primer president Octavio Milego de la PV Nº 12. Pero també han estat actives atres associacions com la APV, APAVCF o la CN10.
  • La Marcha Cívica. Multitudinària i emotiva va ser la marcha Cívica del 18 de març. Un acte al que a pesar de l'hora l'afició va respondre i es va tirar al carrer per a gojar d'un acte únic.
  •  Pero sense dubte l'acte principal del Centenari va ser el “Partit De les Lleyendes”. Grandíssim treball de l'Associació de Veterans Del Valéncia C.F. comandada per Fernando Giner. Moltes varen ser les sensacions que varen aflorar en este acte, nostàlgia, orgull, militància, etc. Senzillament Inoblidable.
         

Despedim el 2019 i mes allà de les torpes decisions del que ocasionalment ocupa el càrrec de president, podem dir que ha segut un any increible. Molts d'estos actes han servit per a conéixer i amar millor la nostra història, a donar valor a gent de club com Vicente Peris, Pepe Vaello, Jorge Iranzo, etc.  Jugadors, directius y tanta gent que ha dedicat la seua vida al VCF. Cultura de club.


BON NADAL  FELIÇ 2020  Y
AMUNT    SEMPRE AMUNT


About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search