PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Desplaçament A Mallorca

Desplaçament A Mallorca 

 
A final de juny es va complir lo que esperàvem, el Mallorca va pujar a primera divisió. Aixina que estava clar, el pròxim desplaçament anava a ser a l'illa. Molts alicients; viajar en avió, visitar un estadi nou, San Moix (l'anterior viage fon al Luis Sitjar) i lo mes important, visitar a Menéndez (Péle) antic membre de la penya que porta 10 anys vivint en Mallorca.

   A pesar d'algunes baixes conseguirem viajar 8 membres de la penya i en el partit ademés de Menéndez es varem juntar en un atre antic membre de la penya, Micó, que va acodir al partit en la dòna i el seu cunyat Felipe, atre puçolenc que ha fet la seua vida en Mallorca. Total que entre algún conegut mes que es va afegir es juntarem 15 per vore el partit.
   Va ser un viage d'aná un poc raro, ho ferem per escales, a les 08:00 del matí del dissabte eixien Bayarri, Naquerano, David i Jaume, a les 17:00 ho feien Eva, Mar i Juan i el dumenge de matí venien Saliner i Javi.
   Lo mes destacat del viage va ser sense dubte el dissabte. Un dia llarc, almorzar, dinar, tardeo, sopar, etc. Sería llarc contar lo que va passar el dissabte pero per fer un resum digam que a d'alguns se'ls va fer costera amunt acabar la jornada, és mes, al sendemà va caldre contar-los com va acabar el dia ya que pareix que els fallava la memòria. Ho pasarem genial pero lo millor va ser vore la cara de felicitat de Menéndez de tindre'ns allí.

   El dumenge com si d'un mal presagi es tractara va aplegar l'anunciada "Glòria" que va fer que tinguérem que posar-nos tota la roba d'abric, chubasqueros, ponchos, paraigües, etc. Despuix de desdijunar anarem al aeroport per arreplegar al Sali i Javi i anarem cap a l'estadi, buscarem un bar per esmorçar i a ultima hora entrarem al camp. En la grada visitant uns 300 valents-es,, com vos podreu imaginar el mal temps va fer que l'ambient fora molt fret, normal, no va parar de ploure en tot el partit ademés de l'aire. Sols varem traure les banderes per a fer-se la foto. Del partit res que dir. A partir d'ara caldrà preguntar als jugadors si van a posar "ganes" i aixina nos estalviem l'entrada, per que lo que és el viage ho anem a fer igual.
   Destacar que la Casa Regional Valenciana de Mallorca va oferir un local gran que tenen prop de l'estadi per a que tots els seguidors  pogueren reunir-se alli, deixar trastos, esmorçar, etc.
   Resumint, Mallorca es un desplaçament molt recomanable, es economic, la ciutat esta be i tenint a Menéndez d'anfitrió l'exit està assegurat.
   Tornarem ¡¡¡¡

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search