PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

Tour Mestalla
El disapte 9 de Febrer es juga el Celta-VCF a les 18:00, podia ser un bon dia per fer la visita a Mestalla. Podriem anar a la 13:00 o 13:30 i després al Bar a dinar i quedarse per vore el partit. Esperem les vostres opinions al respecte.

RECORRIDO DEL TOUR
-Palcos de empresa
-Antesala de prensa (exposición histórica)
-Sala de prensa
-Zona mixta
-Vestuario Local
-Túnel de Vestuarios
-Salida al césped y Banquillo
-Capilla
-Vestuario de Árbitros
-Vestuario Visitante
-Palco VIP-El Casal
-Palco VIP

Fernando Garcia Cabot
 Desde açi volem felicitar a Fernan per el seu treball com entrenaor del Juvenil B del VCF. A pesar de les dificultats porta al equip lider de la lliga cuant acaba de començar la segona volta. A vore si quedem algun dia per anar a vorels i animarlos. Vinga, Anim!!!!!
http://www.resultados-futbol.com/nacional_juvenil/grupo8

Depor-VCF
 Com sabeu este disapte es juga el Depor-VCF a les 22:00. Ramon vol saber si anem a anar a sopar i vore el partit lo mes promte posible, aixina que aviseu ja si pot ser.

Madridistes
Estos dies tots hem pogut comprobar algo que ja sabiem, que es lo patetics que son els aficionats del RM, sobretot els de açi Valencia, a la seua condició de esquirols-renegats cal afegir-li la de covards, pero clar, es comprensible, han construit una lliga per a dos equips i casi sempre queden segons i en Europa sempre eixen escaldats, Olimpic de Lyon, Barça, Bayern M. etc. Per lo tant al no poder en els equips del seu nivell no tenen atra opció que desfogarse en equips que tenen una quinta o sexta part del presupost que ells tenen.

SEMPRE VALENCIAAAAAAAAAAAAAAAAA

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search