PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

REUNIÓ 15/01/2013


 
  Bo, primera reunió de enguany després de un sopar-penyer veient el RM-VCF i com ja es habitual un atre robo, pero no patiu, el dimecres a per ells.

 Economia
  Primer que res ferem un repas al estat de l'economia de la penya que a pesar de les baixes d'enguany i de la rebaixa de la cuota no esta malament. Agraim a tots la puntualitat en els pagaments tant de les cuotes com de la loteria. Aixina dona gust.

San Mamés 
  Lo segon va ser comentar lo del viatge a San Mamés. Finalment la penya no organitzará viatge degut a que son pocs els membres de la penya que tenen clar que van. Pero lo que si esta clar es que alguns si que van, aixina que si algu s'anima que es fique en contacte en Jesus o Juan.

Tour per Mestalla
  Se quedá en la reunió fer la visita a Mestalla el disapte 26 de Gener i després anar de sopar al bar i vore el partit Depor-VCF que es juga a les 22:00. El problema és que pensàvem que la visita es podia fer per la vesprá i resulta que disaptes i festius soles es pot fer per el matí. Aixina que ho ajornem per al proxim partit que el VCF jugue disapte per la vesprá.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search