PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Desplaçament a Cornellà 24/08/2013




   Tot començá en una charrada en un dinar entre Fernan, el meu germá i yo. Fernan mos comentá que l’any passat habia estat en Cornellà i es quedá impresionat de lo guapo que es eixe estadí. Despress en el temps es ferem l’anim, i a ultima hora s’apuntá Jose “el Sali” i el mitic “Bayarri”, (que no hiague que forçarlo molt). Per cert Bayarri mos deia que no coneixia a ningu jugador del Valencia, je,je.

   Eixquerem sobre les 12:00 , el viage tranquil els 5 en el coche de Fernan que es gran. Arrivarem sobre les 15:30, dinarem en un Foster (costillar al canto) a 12 km del camp i sobre les 17:30 estabem per les inmediacions del camp. Anarem a per les entraes i com no veiem moviment de seguidors del Valencia C.F, decidirem comprarles en un atre lloc dels seguidors visitants.   Mencionar a uns membres de la Penya juvenil que mos aconsellaren que no pasarem per un carrer per evitar problemes en les “Brigades”,els ultres del Espanyol.

   Pegarem una volta per un centre comercial pegat al camp, aixó será lo que tindrien que fer al costat del nou Mestalla, i s’arrimarem al camp. Una de les anecdotes del desplaçament fon que s’arrimarem uns de la penya Juvenil per preguntar-li al “Sali” si era “Caparros”, si que es pareix el condenat, jajaja.

   Una vegá dins del camp la sensació es de camp anglés, impresionant, pareix mes gran que 40.000 espectadors.  Arrivaren els integrants de la curva, no molts ,1 autobus, fent  amics com sempre i comença el partit.  El partit no sé si comentarlo, lamentable e indeçent serien bons calificatius, pero be, que hia que fer, per lo menys celebrarem un gol,”en que poc me conforme”,  jeje.   Comentar que teniem la penya Juvenil al costat, els teniem pegats i encara que no son molts uns 200 no pararen de animar i  molt bé. Es algo paregut a VCF- SUD pero mes gent. Pues res despress de un bany impresionant del Espanyol i vore alguns jugadors del Valencia passejant per el camp tornarem a casa tranquilament sense problemes, sobre les 03:15, estabem a casa, espere que el próxim desplaçament el equip se esforçe per el escut i la afició que representa.

Vinga un abraç i AMUNT.                                                            
                                                                  Ono.




About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search