PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Retransmissió en Directe desde Puçol

   El dijous 20-02-2014 la 97.7 va retransmetre el partit d'anada de setzens de final de l'Europa Ligue en directe desde el bar del Camp De Futbol "Jose Claramunt" en Puçol.
    La narració corregue a carrec de Héctor Gómez y el gran Ricardo Arias que com sempre ho feren espectacular. Montaren equip de so de manera que se escoltaba en tot el bar. Al descans entrevistaren a Juan que entre atres coses aposta per un 0-1 (es queda curt).
    A pesar del horari i de que el partit el televisaven en obert el bar es va omplir i tots els presents disfrutaren del partit i de l'experiencia en un gran ambient.
   La penya convidá als que vingueren de la radio en uns aperitius salaets primer i dolços després. Ens donaren les gracies per el tracte rebut i es van quedar impresionats en el local i per damunt de tot fliparen en la carta de bocates en els noms de mitics jugadors del VCF.
   En acabar el partit Juanjo, Jesus i Juan participaren en una tertulia d'una mitja horeta en la que parlaren del partit i de la actualitat del equip. Ramon que en principi no volia parlar acaba agarrant el micro i doná explicacions de lo dels bocates a mes de contar l'historia de per que hia un en el nom de Poyatos. Molt gran.

   Gran nit de valencianisme acompanyá d'una gran victoria de l'equip.
   Desde açi agrair a la 97.7 per haber vingut a Puçol i esperem que es repeteixca un atre dia. Per part d'ells dir que ens han convidat a anar el dia que vuigam a participar en el programa "Tribuna 97" que fan de dumenge a divendres a les 23:30.
AMUNTTTTT

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search