PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

Foto dels chiquets.

   Dema dumenge 14 de Setembre aixiran 3 chiquets de Puçol dels que estaben apuntats en la llista d'espera. Els demes els tocará el proxim partit que será el dijous 25 de Setembre a les 22:00 h. Habem tengut mala sort en el dia sobre tot per l'horari pero aço es aixina cuant toca toca. Tots els que esteu apuntats aneu preparanse i si hia algu que no vol aixir que ho diga. Les normes son les mateixes:
    Tres cuarts d'hora abans de l'hora del partit hia que estar en la porta numero 5.
    Els chiquets equipats en el uniforme del primer equip (no val el de Joma, te que ser el de Adidas).
    No poden dur botes en tacos. Sapatilles normals.
    Hia que pagar 5 euros a conter de les fotos que tarden uns 20 dies. Vos donaran un resguardo, no el pergau, vos el demanaran cuant aneu a arreplegar les fotos.
    La entrá al partit corre a carrec de cada u, si voleu entrar clar.

Reunió.

  Es precis fer una reunió promte, hian temes pendents que se estan retrasant per unes coses o atres. Mireu quin dia penseu que cau millor.
   Hia un partit que per el horari cauria be fer lo del Tour. Es el 19 d'octubre, el VCF juga a les 17.00 en Riazor. Ya sabeu Tour-Dinar-Partit.

Programa de Radio

   En l'ultim programa de "Passió Valencianista" incorporarem un nou alicient per tal que creixca esta bonica experiencia, Es tracta de una porra (acertar el resultat del VCF) en la que la penya premiará a una convidá en el bar del camp de futbol al partit seguent cuant es juntem la penya a vore el partit.
   Pot participar tot el mon, lo unic que hia que fer es enviar un twitt al hashtag #Porrapassió en el resultat del partit, el primer twitt en el resultat acertat será el premiat.
    Aneu animat-se mes a participar en el programa, cuant mes millor.
 Vinga!


 

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search