PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Reunió-Sopar-Partit


   El passat dilluns i coincidint en el partit Getafe-VCF  0-3 ferem una reunió aon parlarem de algunes cosetes.  Gran partit del VCF, ara toca disfrutar e ilusionarse en este equip tant jove pero que dona gust vore les ganes que fiquen.

Cuotes
   Aprofitarem per pagar la cuota alguns. Respecte al tema de les cuotes anem a deixar fins a que s'acabe Setembre per que la gent pague la cuota o confirme que vol ser de la penya, en acabar Setembre els que no habeu pagat la cuota considerarem que no formeu part de la penya.

Loteria Nadal
   Anem a ficar en marxa la loteria de Nadal que com els atres anys farem 30 papeletes per penyer i tame farem decims que tant d'exit varen tindre l'any passat.

Tour Mestalla
   Per fi ya habem ficat fecha per fer el Tour per Mestalla, será el proxim 19 d'octubre. La idea es fer el tour el dumenge a migdia, després dinarem en el bar del Camp de Futbol de Puçol i se quedarem a vore el Depor-VCF que es juga a les 17.00. Podeu convidar a qui vuigau, cada u es pagará l'entrá al Tour (conseguirem preus reduits 5 o 6 euros per persona) i la penya subencionará el dinar ( pagarem 5 euros per persona). Ya ho confirmarem tot pero aneu mirant els que vuigau vindre.

   Continuem treballant en el tema de les camisetes i continuem demanant mes col.laboració en el programa de radio Passió Valencianista.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search