PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Normes per a la foto.

   Debut al interes d'alguns per apuntar als chiquets-tes a fer-se la foto en els jugadors del VCF anem a fer una nova llista per tal de apuntarlos tots junts i aixina anar el mateix dia. El que vuiga te que fer-nos arribar el nom i cognoms, edat i numero de movil. Vos deixe açi les normes per que ho tingau clar:
* Una vegá s'apunten pasen al final d'una llista d'espera. Cuant els toque t'avisaran per telefon una setmana o dos abans.
* A l'hora d'aixir els chiquets tenen que tindre mes de 4 anys i fins a 11.
* Els chiquets deuen d'anar equipats en el uniforme oficial, es a dir, pantalons, camiseta i calçes. No val chandal o atres prendes similars i per supost deuen de ser de el sponsor del moment, es a dir ara no es pot dur un uniforme de JOMA deu de ser el de ADIDAS.
* Hauran de estar 40 minuts antes del partit en la porta numero 5 de Mestalla, al costat del palco vip.
* Una vegá es fasen la foto els chiquets els tornaran a traure a la porta 5 i corre a carrec de cada u la entra al partit si es vol entrar.
* Se pagaran 5 euros que es descontaran del preu de les fotos (15 euros) que s'arreplegaran en la sede de l'agrupació als 15 o 20 dies.
Vinga!!

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search