PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

COMUNICAT PENYA VALENCIANISTA PUÇOL

Comunicat Penya Valencianista Puçol

   La Penya Valencianista Puçol informa respecte al tema de ficar un autobús de Puçol a Mestalla per a la lliga que está apunt de començar, que després de intentar-ho tot no hem aconseguit la col.laboració ni per part del VCF ni de l'agrupació de penyes valencianistes ni de l'ajuntament de Puçol. Sería molt llarc i farragós d'explicar tot el que ha pasat i no anem a fer-ho açi, pero si algú vol saber-ho per privat li ho contem. Lo que si puc dir es que hem fet tot el que hem pogut.

  Demanem disculpes a tota la gent que ha confiat en nosatres pero per a una penya chicoteta com la nostra ens resulta totalment inviable garantir els preus dels bonos que havíem anunciat ( eixos preus mos els digué l'agrupació cuant tot indicaba que anaben a col.laborar en nosatres). Per atra banda desde un principi varem dir que per a portar-ho endavant necessitàvem un mimim de 35 bonos i per poquet no els hem conseguit.

  Desde la penya continuem pensant que anar en bus a Mestalla es una bona idea, cómodo, práctic, ecologic i barat. Hens han reservat 32 bonos i a mes molta gent ens a felicitat per la idea i ens ha transmet la posibilitat de apuntar-se.
   Es per aixó que hem decidit que anem a ficar-ho en marcha pero d'un atra manera, com diuen els entrenaors "partido a partido" i a vore que pasa, si va be puix avant i si no, intentarem enfocar-ho d'un atra manera per a l'any que be.


   Començem evidentment el primer partit de lliga VCF-ATM el dilluns 20 d'agost. Anem a fer reserves i la Penya garantix que si hi han 30 reserves es fá i si no apleguem es suspen. El preu será de 5 euros (a pagar en el mateix bus, realment la diferencia económica es poca, en el bono t'eixía el partit a 3.1 euros pero pagabes tots els partits, ara es a 5, pero soles pagaríes els partits que vas) les reserves es farán al tlf 667898002, si pot ser per whatssap millor. Hi haurà de plaç fins al divendres 17 d'agost.
   A partir de 35 persones hi hauríen beneficis, aplegat el cas el revals es guardaría per a compensar un atre bus. En ningún cas volem traure beneficis, tot el contrari, els posibles beneficis anirien sempre destinats a mantindre el servici.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search