PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

BUS-MESTALLA-PUÇOL
   Comença per fi la lliga del Centenari i en la penya ho fem ficant en marcha el BUS-PUÇOL-MESTALLA. Per lo que mos diuen pareix que ha tingut bona acollida en general entre els aficionats del poble i alguns de fora, per lo que esperem que siga un exit. En el primer partit 29 valencianistes (14 penyers i 15 no penyers) forem els que disfrutarem de la comoditat que supon el anar aixina a Mestalla. Ya sabeu, crideu al 667898002 reserveu plaça i probeu, per tan sols 5 euros el partit te oblides de aparcar, denuncies etc.



INFORMACIÓ PENYA VALENCIANISTA PUÇOL

   Funcionament:
   La penya funciona de la manera mes sencilla que podem, es a dir, intentem que les obligacions dels penyers siguen les minimes. Ni rifes ni loteries ni res d'aixó, lo unic es pagar una cuota anual de 50 euros que es pot pagar en dos vegades.
   La penya pertany a l'agrupació de penyes valencianistes i te el numero 185. Aço tampoc supon ninguna obligació al penyer ya que la penya s'encarrega de pagar les cuotes i demés. L'agrupació ofereix diferents servicis i activitats totalment voluntaries.
   La penya te varios canals d'informació com grup de whatssao, blog, facebook, twitter, instagram.

   Activitas:
   La principal activitat de la penya es juntar-se per vore els partits que el VCF juga fora de casa ya que la majoria de penyers som abonats i anem cada partit a Mestalla. Gracies a Marsaga disposem de una sede en una tele gran i equip de so per a disfrutar dels partits. A mes, la penya fica beguda i picoteo. Depenent dels horaris fem sopars, paelles, etc. Un dia al any i coincidint en algún partit fem dia penyer, aço consisteix en esmorçar, dinarot de arroç de carabineros i partit del VCF, dia complet.
De vegá en cuant invertim en equipament ya siga camisetes, chubasqueros, banderes, etc. 
Tame hem fet algunes excursions, tours Mestalla, fotos chiquets, exposicions en Puçol, etc. 
 En la penya col.laborem en Radio Puçol fent un programeta de radio que es diu Passió Valencianista i al que esteu tots convidats a participar.

   Proyectes:
   Enguany, l'any del centenari tenim previstos diferents proyectes com la de fer-se una camiseta nova conmemorativa del centenari.
   Anem a intentar estar presents en els diferents actes que es fasen pel centenari.
   La idea es de fer una festa en el poble a principis de Març.
   Estem oberts a sugerencies, idees, etc.

Esta penya está oberta per a tot el mon, si vols apuntar-te només tens que dir-ho
----------------------------------------------------------------
FÓRUM ALGIRÓS

Vos deixém açi el video del ultim "Fórum Algirós" en el que va estar present Pepe Claramunt que com sabreu sigué jugador de pilota Valenciana. En tot el lio del autobús no haviem tingut temps.



El 11º Fórum Algirós de la Fundació Valencia CF comenzó con un vídeo en el que se plasmaba la relación entre el Club y la pilota valenciana. Unas imágenes que lograron emocionar a quienes, a continuación, iban a hablar de esa relación y sus casos personales. Con el título “Va de bo! gol! De Mestalla al trinquet”, el Fórum reunió en el Trinquet de Pelayo este miércoles a los ex futbolistas Juan Cruz Sol, actual consejero y embajador del Club, Pep Claramunt y José Cerveró y a los ex pilotaris Antonio Reig “Rovellet” y Alfredo Hernando “Fredi”, en una mesa redonda moderada por Alberto Soldado, cronista de pilota. Los protagonistas dejaron historias para el recuerdo: Sol confesó que estuvo cerca de ser pilotari profesional de frontón; Cerveró fue campeón de la modalidad de galotxa tras su etapa como futbolista; A Claramunt lo tantearon para dedicarse profesionalmente a la pilota; “Rovellet” llegó a jugar en Pelayo contra componentes de “la Delantera Eléctrica”; y “Fredi”, expresando el sentir de todos, destacó el arraigo de la pilota y el fútbol en Valencia, la pasión con que se juegan y la emoción para quienes lo disfrutan dentro y fuera.



About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search