PEPE CLARAMUNT

CAPÍTUL EXTRA DE La Lliga Dels Germans Claramunt "LA COPA"

"Capitul Extra de La Lliga Dels Germans Claramunt"

"LA COPA"

En este capítul extra, fiquem informació de la participació del germans Claramunt en la copa. Llavors la copa se jugava quan acabava la lliga. Pepe Claramunt va estar pletoric. Va marcar 6 gols en els 9 partits que es jugaren i va ser el millor en molts d'eixos partits. Enrique va participar en 8 dels 9. Com ya hem comentat, nomes la nefasta actuació de l'arbitre de la final va evitar que eixe any el VCF guanyara el doblet.

Ademés vos deixem un documental obra de Arturo Iranzo i Vicent Chilet, que es diu: "Mestalla, capital Sarriá" que es una meravella. No vos el pergau

LA COPA DEL 71

1/16 de final. Anada:   RCD Mallorca  1-1  Valencia CF.

Ple en el Luis Sitjar i expectació per vore al campeó.

Els dos germans juguen de titulars i tot el partit. Pepe va marcar el gol del Valencia, (posiblement el va marcar en la mà, cuant tingam ocassió li ho preguntarem).

1/16 de final. Tornada:   Valencia C.F.  5 -3  RCD Mallorca

Ambient extraordinari en un Mestalla ple fins a la bandera. La Federació Espanyola fea entrega del trofeo que l'acredita com a campeó de lliga. Gran partit.

Novament els dos germans juguen tot el partit.  Enrique va donar l'assistència del primer i va provocar un penalti. Pepe va marcar dos gols, els dos de penalti.

-------------------------------------------------------------------

1/8  de final. Anada:     Valencia CF  0 - 0 Real Betis

S'enfrontaven el campeó de primera i el campeó de segona. Tot per decidir en la tornada. Mal partit del Valencia CF que va decepcionar a l'afició.
Els dos germans titulars juguen tot el partit.

1/8  de final. Tornada:   Real Betis  0 - 4 Valencia CF

Gran partit del VCF en un Villamarín a reventar. Ambient espectacular i molta il.lussió en l'afició bética després del resultat de l'anada. El VCF es va impondre en autoritat.
Pepe va jugar un gran partit i va marcar el primer gol als tres minuts de joc. Enrique no va jugar.

---------------------------------------------------------------

1/4  de final. Anada:  Málaga CF  0 - 1 Valencia CF

Ple total en la Rosaleda a on se pogue vore un molt bon partit.

Pepe va ser dels millors i Enrique va eixir al camp al minut 80 per a sustituir a Forment.

1/4  de final. Tornada:    Valencia CF  3 - 1  Málaga CF

Gran partit del VCF, que en una gran primera part ya va deixar sentenciada l'eliminatòria en dos gols a favor.
Una vegada mes enorme partit de Pepe. Enrique va sustituir a Forment al minut 78.

---------------------------------------------

Semifinal.  Anada:    Valencia CF  2 - 0  Sevilla FC

El VCF dona un pas de gegant de cara a la final al guanyar per un contundent 2-0 al Sevilla. Magnífica primera part en la que es varen marcar els dos gols.
   Pepe va marcar el primer de penalti i Enrique novament sustituis a Forment al minut 73.

Semifinal.  Tornada:    Sevilla FC  0 - 2   Valencia CF

Superioritat del VCF en un Sanchez Pizjuan ple i en una afició enfervorida a la que al llarc de la semana se l'havia convençut de que era possible la remontada.
  Pepe va ser una vegada mes el millor fent un partit extraordinari, a mes de donar l'assistència del segon. Enrique va sustituir a Sergio al minut 84.

-----------------------------------------------------------------

Final

L'arbitre Saínz Elizondo va ser l'auténtic i trist protagoniste de la final i el culpable de que el VCF no guanyara eixe any el doblet. El VCF va ser millor, Pepe va fer un gran partit i va marcar el 1-0 de penalti. Després de l'expulsió de Sol, Enrique va sustituir a Sergio al minut 70 i va donar l'assistència del 3-3 a Valdez.