PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

CAPÍTUL 14º Lliga 70-71 "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"

 CAPÍTUL  14º

Lliga 70-71  "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"


Jornada 30ª   RCD Espanyol  1 - 0   Valencia C.F.






Bonica foto d'una jugada de Pepe Claramunt

   El VCF no va mereixer perdre este partit, pero com han reconegut els mateixos protagonistes no va ser gens fàcil. La pressió, l'ambient, es parla d'uns 15000 seguidors valencianistes (el major desplaçament de l'història en un partit que no siga una final) que estigueren tot el día tirant traques per Barcelona, els jugadors valencianistes no pogueren ni eixir del hotel, tot era nou per al d'ells pero mes si cap,  per als mes jovens. Per si faltava poc, l'Espanyol estava primat tant per el Barça com per l'Atl i anaven a mort. Pero res de tot aço va impedir que l'equip que mes va lluitar per este títul ho conseguira. El partit del ATM-FCB va acavar uns minuts abans que el de Sarriá, la noticia va correr com la pólvora pel banquillo i la grada, els jugadors començaren a donar-se conter i locura total.


Els germans Claramunt, novament juguen els dos de titulars i el partit sancer i vos deixem l'últim:

"A CADA CUAL LO SUYO"

CLARAMUNT.  Sobresaliente.  Pese a la responsabilidad que el partido tenía, jugó muy sereno, dio una lección de como se controla y se juega el balón. Luchó más que nunca. Fue el jugador valencianista que más gustó al público.

CLARAMUNT II.  Notable.  No actuó en el puesto que más le va y aún así fue de los más incisivos. Su cabezazo al borde del descanso o aquel centro sobre Forment tras hábil jugada así lo demuestran.

Poc mes que afegir que no s'haja comentat ya d'este partit.  Les celebracions varen ser increibles, l'autobús anava parant en alguns pobles, Benicarló, Almenara i com no, en Puçol, on es varen viure moments molt emotius, sobretot per als Claramunt.

  

La camiseta que va portar Enrique eixe gran dia

    Acavem estos capítuls esperant a que hagen valgut per que molta gent conega lo important que va ser la participació dels dos puçolencs en este títul històric. Mos agradaria poder fer un acte en Puçol en els germans Claramunt, per a que nos conten de primera mà cóm va ser aquella lliga. Esperem que siga pronte.

AMUNT, SEMPRE AMUNT¡¡


   El nostre agraiment als Claramunt i familia que ens han aportat documentació. 

   A tots aquells que haveu compartit en algún moment per redss socials.

   A Sabín de l'ajuntament de Puçol per implicar-se en la divulgació dels capítuls.

   A Paco Lloret "Las Provincias" i Conrado Valle "AS Valencia" per deixar-nos compartir els seus articuls.

   I per supost a tota la Penya Valencianista Puçol que en estos moments complicats estem ahí compartint esta passió. 




























About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search