PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

BUS PUÇOL MESTALLA 22-23

 BUS PUÇOL MESTALLA  22-23


   Queda poc mes d'un més per a que comence la lliga 22-23. L'any del centenari de Mestalla. Aixina que anem a posar en marcha el tema del Bus Puçol Mestalla.

   Lo primer és saber quants aficionats i aficionades van a optar per traure's l'Abonament. D'això va a dependre el preu final. Com sabreu, el servici del bus és gestionat totalment per la Penya Valencianista Puçol pero que està a disposició de qualsevol aficionat de la població.

   No busquem traure benefici, simplement intentem ajustar el preu al màxim per a poder pagar el servici sense que haja perdudes. Aixina que quants mes sigam, mes econòmic eixirà per a tots.
   Per això una volta mes i pel benefici de tots i totes, demanem la colaboració per a difondre l'informació a totes aquelles persones que pensem els puga interessar.

   Traure's l'Abonament-Bus té vàries ventages:
1º- Ix mes econòmic cada viage.
2º- Sempre vas a tindre la teua plaça reservada.
3º- Pots cedir la teua plaça a qui vullgues en el cas de que no pugues acodir.
4º- Posibles desconters o viages debades. 
   Dit açò, no podem confirmar el preu final de l'Abonament fins que no sapiam el número total d'abonats, pero creem que serà d'uns 110-120 euros per als 19 partits de lliga

Per supost el que ho preferixca pot pagar el viage i vindre quan vullga.
El preu per a un partit rondarà els 8 euros.

Per a qualsevol dubte o consulta teniu el whatsapp 629837441.


Queda poco más de un mes para que comience la liga 22-23. El año del centenario de Mestalla. Así que vamos a poner en marcha el tema del Bus Puçol Mestalla.

Lo primero es saber cuántos aficionad@s van a optar por sacarse el Bono. De ello va a depender el precio final. Como sabréis, el servicio del bus es gestionado totalmente por la Peña Valencianista Puzol pero que está a disposición de cualquier aficionad@ de la población.

No buscamos sacar beneficio, simplemente intentamos ajustar el precio al máximo para poder pagar el servicio sin que haya perdidas. Así que cuantos más seamos más económico saldrá para todos.

Por eso una vez más y por el beneficio de todos, pedimos la colaboración para difundir la información a todas aquellas personas que pensemos les pueda interesar.

Sacarse el Bono-Bus tiene varias ventajas:

1º- Sale más económico cada viaje.

2º- Siempre vas a tener tu plaza reservada.

3º- Puedes ceder tu plaza a quien quieras en el caso de que no puedas acudir.

4º- Posibles descuentos o viajes gratis.

Dicho esto, no podemos confirmar el precio final del Bono hasta que no sepamos el número final de abonados, pero creemos que estará sobre los 110-120 euros para los 19 partidos de liga.

Por supuesto el que lo prefiera puede pagar el viaje y venir cuando quiera.

El precio para un viaje estará alrededor de los 8 euros.

Para cualquier duda o consulta tenéis el whatsapp 629837441.






About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search