PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

 DE TOT UN POC


Intro

   Ya falta poc per a que comence la lliga, a este pas hi haurà any que empalmarán el final d'una en el principi d'una atra. En fi, és lo que té tindre uns dirigents en el futbol que anteposen sempre el negoci a l'aficionat.  Pot ser que quede molt bonico el mundial en Qatar, pero en realitat és llamentable que es jugue una competició aixina en eixes condicions, per no parlar d'abusos als treballadors i de drets humans, pero com diría aquell, la pela es la pela.

   La qüestió és que escomença la lliga i com no podia ser d'un atra manera escomença l'any penyer. Aixina que penyers i penyeres és hora de apuntar-se i de pagar la quota. 

Penya



   Qualsevol és benvingut o benvinguda a esta penya, aixina que si algú vol apuntar-se i compartir en nosatres esta afició soles té que dir-ho. Ser de la penya és molt fàcil, cal pagar una quota de 50 euros a l'any que es pot pagar en dos voltes i res mes, ni loteria ni rifes.  A canvi, passar-ho be, dinars, sopars, partits en Mestalla, en la sèu, etc. I lo que és mes important compartir esta afició tots junts.

   Enguany nos hem propost com a objectius: 

Consolidar el Bus Puçol Mestalla.

 Instalar internet en la sèu per a no tindre problemes en les retransmissions dels partits. 

Apuntar-se com a penya colaboradora en l'Associació de Futbolistes del Valéncia. Els tramits están en marcha.

Una vegada mes intentarem fer algún desplaçament, marquem en el calendari el 25 de maig, Mallorca.

I per supost, qualsevol iniciativa, idea, proposta o lo que siga que vaja sorgint.


APV

  Uns chicotets detalls com obrir les rets socials als aficionats (que no és cap detall, simplement és lo normal) han segut prou per a que el seu president abandone la lluita en contra dels qui estan destruint el VCF. Com va dir Pau Corachán, l'agrupació de penyes és el múscul mes fort del valencianisme pero es troba atrofiat, està en terra de ningú quan el club està en la situació mes greu de tota la seua història. 

  Cada vegada que Fede parla mos fa sentir mes orgullosos de la decisió que prenerem junt a la SUD  d'abandonar l'APV.

   Desde la Penya Valencianista Puçol felicitem a les penyes valentes com Penya Valencianista 18 de Marzo de Madrid i també a la Penya Valencianista Los Calavera. Vos honra la vostra decisió i com titularem el nostre comunicat, NO EN EL NOSTRE NOM.

 


Recomanació




  És habitual en este blog recomanar coses que nos semblen interessants, ya siguen programes, llibres, artículs, etc. Per a acabar este post vos posem els últims àudios del fantàstic programa dirigit per a l'amic i gran periodiste Paco Polit, Veus Fé-Cé
   En concret es tracta de dos programes en els que podem escoltar a Don Rafa Benitez donar una classe magistral de fútbol. 

 

 

   En esta 5º temporada hi ha interessantíssims programes, ademes dels ya mencionats, podem escoltar entre atres a Roberto Fernandez, Guus Hiddink, Maciá, Mari Tere, José Benet, Carboni, Pizzi, Mijatovic, etc. Pero també volem destacar el entranyable programa en el que podem escoltar a Francisco Piquer ( Paco el bessò de Rafelbunyol) que ens ha deixat enguany. Honor als bessons de Rafel. 




About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search