PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

VCF-SUD
Moltes felicitats!
    Per si algú no ho sap, ahir la SUD va repartir en la grada el fanzine numero 150 de la seua historia. Apart de que es tracta de una peça de coleccioniste, esta molt interesant, a banda de les seues seccions de sempre hian entrevistes a atres grups de mentalitat pareguda a la Sud. Des d'açí volem donar-vos l'enorabona. Te molt de merit que despres de casi 7 anys en les altures continueu en eixa força de grup. (Per cert, ahir l'animació sigue espectacular).
   El dumenge la Sud ens ha convidat a una barra lliure en la plaça El Cedro a les 11:30 del matí, (si,si, a les 11:30 del mati) per preparar el ambient per al partit del VCF-Mallorca a les 16:00 de la vespra. Pot anar qui vuiga i a l'hora que vuiga que será ben rebut. Això es viure el futbol, je,je que craks!




GETAFE
   Bo, lo del desplaçament a Getafe de moment ho deixarem en stand by. Anem a esperarse uns dies i anirem parlant per vore si s'anima mes gent o si canviem el destí per un atre estadi. Tot depen de vosatros aixina que esperem les vostres opinions açi, en Mestalla o en el Bar.

TORRE ORIA
   Com ja sabreu Torre Oria es un dels patrocinadors del VCF. Puix be, ens han oferit una excursió a Requena a visitar les bodegues de vi que inclou: desdejuni, cata de embotits de Requena, dinar, cata de vins, visita al museu del vi i a Requena etc. El preu esta molt be. Vos envie per email informació mes detalla i el dijous en el Bar la portare.
     

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search