PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Desplaçaments

   Bo, ja han eixit els horaris del proxims partits. El de San Mamés ATH-VCF és el Dumenge 18 de Març a les 18:00. Tres membres de la penya tenen casi confirmat el desplaçament a la Catedral, si algu mes vol anar que ho diga que tenim que demanar les entraes.
   El disapte seguent dia 24 de Març a les 22:00 és juga el Getafe-VCF. Este podria ser un bon horari per fer eixe viatget que tant han insistit alguns. Al ser disapte aniriem i tornariem en el dia i seria prou economic.  L'unic problema es que tenim que actuar rapid per organitzar-lo.
   Tenim que fer una reunió per parlar dels desplaçaments i tame d'atres temes com canvi de directiva, situacio econòmica etc. Jo propose el dumenge a les 17:00 un hora abans del partit Granada-VCF pero si algu te alguna proposta per fer la reunió un atre dia que ho diga. Hia que intentar que vinga la matjoria de gent posible.
   Seria convenient que el dumenge portareu tota la loteria que vos quede per cobrar a vore si acabem de la loteria de una vega per totes.
   "You'll never walk alone"

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search