PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Reunió 04/03/2012


   En la reunió de hui hem tractat diversos assumptes però el principal ha sigut el pròxim desplaçament a Getafe. Com ja vam dir en l'entra anterior seria eixir el dissabte 24 al matí o a migdia i tornar després d'acabar el partit. S'ha decidit que al viatge pot vindre qui vullga siga o no de la penya, per la qual cosa s'el podeu dir a qui vullgau, amics, coneguts etc. L'únic problema és que tenim poc de temps per a organitzar-ho per lo que vos demanem que confirmeu els que aneu a vindre com a molt tard el Dijous.
   El dijous 8 estarem a les 19:00 en el Bar del Camp de futbol per fer la llista i anar decidint cosetes. Tots els que vingau al viatge tindreu que vindre a apuntarse eixe dia o avisar abans ja siga per sms, ací mateix en el blog o com vuigau.
   El preu del viatge encara no podem dir-ho ja que estem veient preus d'autobusos, entrades, etc. Quan sapiam algo mes concret ho comunicarem.
   Vinga a vore si omplim l'autobus.

   Carlos, Ramon i Paco van a anar a San Mamès el dia 18, si algu esta interesat en anar que ho diga. Vinga cracks que disfruteu este viatge.

   Per atra banda en la reunió hem fet l'acta de canvi de directiva. Es tracta de un tema burocratic després de que el anterior president ha deixat la penya. Tame s'ha repasat el estat de contes de la penya i per supost hem disfrutat de la gran victoria del VCF en Granada.







About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search