PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

1ª Reunió 2014-15

   
   Comença una nova temporá que esperem ab una il.lusió especial. Es tracta d'un any històric, un any en el que va a ser un punt de partida per a un nou VCF, nous amos, nova estructura i per supost nous jugadors. Ojala siga per a be i pugam tindre eixa estabilitat social tant desitjada. Desde la Penya Valencianista Puçol donem la benvinguda al senyor Peter Lim i al seu equip de treball i agraim a totes les parts pel fet d'arribar per fi a un acord i que s'acabe ya d'una vegá este farragos e interminable procces de venta.

    La Penya Valenciansita Puçol començá la temporá el disapte de mati fent un esmorçar-reunió en el Bar i aon brindarem en cava a la salut de Peter Lim. Parlarem de moltes coses que vos pase a resumir:

   1º- CONTERS.   Ferem un repàs als conters de la temporá pasá (enviarem foto per wasap). L'any passat sobraren mes diners mes que res perque es quedaren algunes coses per fer com el Tour i les camisetes. Enguany estem treballant en el tema de les camisetes buscant que quede algo chulo, si algu te alguna idea ya sap. Respecte al Tour continuarem buscant la millor fecha possible.

   2º- CUOTA.   Es va aprobar el continuar pagant la mateixa cuota es a dir 30 Euros els majors i 5  els menors de 16 anys. (Respecte al tema dels socis es va comentar de fer un chicotet esforç cada u per tal de intentar que s'apunte algu mes a la penya, amics, coneguts, antics membres etc. Enguany es el nostre 10º aniversari i estaria be que s'apuntara mes gent.)

   3º- CONVENCIÓ PENYES.   Respecte al dinar anual de la Convenció de Penyes, (a cada penya li corresponen 2 Tickets) es va comentar que si algun any hia mes gent de la penya que vuiga anar es compraran els tickets que fasen falta y es pagaran entre tots els que vagen.

   4º- RADIO.   Una de les coses que volem potenciar enguany es el programa de radio "Passió Valencianista", com sabeu es començá enguany a grabar de forma regular (mes o menys) este programa semanal que se emet en Radio Puçol i que enguany comença ya este dimecres a les 19:00 en el bar del Camp de Futbol. Este dia y hora pasa a ser oficial. Es a dir tot el que vuiga participar o simplement vuiga estar present en la grabació nomes te que anar al bar, siga o no de la penya, tots sereu ben rebuts.
Jesus es el que s'encarrega del tema del programa, si algu te alguna idea o vol col.laborar que es fique en contacte en ell. Jose Manuel es quedá encarregat de crear un TWITTER del programa. Dit y fet:
"https://twitter.com/passio1919"

5º- COMUNIO APERTURA. Ono ya ha ficat en marcha el nou comunio de la penya que com sabeu en fem un per la primera volta de la lliga y un atre, el Clausura, per la segon. Pot jugar qui vuiga, (siga o no de la penya) l'any passat va ser tot un exit, a vore que tal enguany.
Nom de la Comunitat:  LIMDIGNAO
Contraseña:                  LIMDIGNAO

6º- 10º ANIVERSARI.   Atre tema que comentarem es que enguany es el 10º aniversari de la penya desde que la portem mosatros. Ya anirem parlant del tema pero ya va sorgir la idea de fer alguna festa alli en el bar. Algo farem.

La marcha de la penya va a continuar siguent la mateixa per que es com a mosatros mos agrá, tal vegá com comentarem hauriem d'esforçarse un poquet en intentar que s'apuntara algu mes pero tampoc deu de ser una obsessió. La penya esta molt viva y la mostra fon esta reunió aon sorgiren bones idees y aon diferents membres s'oferiren en diferents temes per tal de nillorar el funcionament de la penya, aixina dona gust.
AMUNTTTTTTTT

                                                            Que bonico esta Mestalla

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search