PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

XX Convenció Agrupació De Penyes Valencianistes


   El disapte 09 d'agost es celebrá en Alzira la XX Convenció de l'Agrupació de Penyes Valencianistes. La penya Puçol estigue representá per Eva i Juan. Mes de mil penyers presents en un acte carregat de reconeiximents alguns d'ells molt emotius. El acte estigue conduit per Nacho Cotino que no pogue evitar emocionarse en alguns moments.

   La organització sigue molt bona, desde les 12:00 fins les 14:00 la gent es concentrá en una nave aon hiavia dj per amenitzar el acte i aon havien aperitius per a tots.

   Vingueren els jugadors Rodrigo, De Paul i Paco Alcacer, feren acte de presència, digueren unes paraules i se'n van anar per que tenien entrene per la vesprá. Tame estigue tot el dinar el entrenaor Nuno que en acabar digue unes paraules i tame se'n va anar al entrene.

   Hiagueren diversos reconeiximents: penyes, penyistes, jugadors del "Doblet", periodistes, expresidents, etc. A destacar el que va rebre el gran Josep Rovira que es va emocionar prou i que va protagitzar un del millors moments del dia cuant va retransmetre un gol en directe, un crack. "Com se tira de menys eixa veu en la radio".
   Inolvidable tame el reconeiximent a Ayala i Rufete com a representants d'aquell "Doblet", Ayala casi no pogue ni parlar de l'emoció, molt gran. Yo crec que encara esta per a jugar jeje.
   Diversos sortejos, discursos, anecdotes, (com es podeu imaginar sempre hia algu que no es pot callar i solta qualsevol animalá), bona compayia junt a les penyes de l'Horta Nort etc.

    Pero la gent lo que volia era escoltar al president, se palpaba en el ambient que Salvo podia dir algo important en este moment tant surrealista que esta vivint este club. No vuic entrar a valorar masa el contingut del seu mensatge, cada u que pense el que vuiga, pero lo que esta clar es que esta defenent a mort este club enfrontanse a qui faça falta i aixo es algo que la gent li ho agraix. A destacar la frase "El que nunca se rinde es dificil de vencer". Tame hem va agradar cuant va convidar a eixos possibles empresaris valencians que pareix que estiguen marejant el tema, que si deberes volen algo que eixquen a donar la cara. A mi hem va donar l'impressió de que esta demanant a la gent que es moga i demostre de quin costat está.
   Tame vuic dir en favor de Amadeo Salvo que estigue tot el dia atenent a tot el molt en una paciència i amabilitat digna de destacar, fotos, firmes, etc. A mosatros mos firmá una camiseta dedicá a la nostra penya i per supost el convidarem a que vinga algun dia al bar en mosatros.

    Bo, una bonica experiencia que ya van viure Jose i Jesus l'any passat i que esperem que l'any que be s'animen alguns atres a disfrutar-la.
 


About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search