PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Carta Als Reis Mags "Del Futbol"


       Carta als Reis Mags "del futbol"

   Com cada estiu desde fa..., u comença a estar expectant de cara a la nova temporada 2014-2015, i van siguent molts anys d'eixa expectació pel fet que es fa raro l'any que no tenim nou entrenador, com pot ser Pellegrino o Djukic, que no estem pendents de jugadors que desitgen anar-sen i desitgem que se'n vagen i que són eterns en este equip.  Expectants de l'arribada d'algun xaval jove fitxat com el futur ¨x¨ i que a la gent li agrada tant.  També són molts els estius de buscar migcentres i preguntar-se ¨este, juga de Albelda o és un Baraja?". 
   
   Encara que açò és part del futbol i com a part del futbol que és als mes futboleros ens agrada eixe trejemaneje d'informacions: "suena Michel per a tal equip, Pepito costa molts diners per això anem a per la segona opció¨ etc.

   Enguany a la carta dels reis mags del futbol no li demane un Luis Suarez o un Toni Kroos, no li demane un entrenador top, ni tan sols li demane títols encara que va siguent hora que caiga algun que altre per València.  El que si que li demane és un equip aguerrit, amb coratge, amb les idees clares, amb futbol, amb cap, amb la mitat d'amor a este escut que cada u que esteu llegint açò puga tindre a este sentiment perquè amb eixa mitat d'amor segur que aconseguiríem coses molt grans. 
   S'ha posat de moda la frase ¨el esforç no es negocia¨ i així ha de ser, li demane als reis un entrenador que traga dels seus jugadors el 120% i aconseguisca tindre a este equip unit i en bloc. Se que és passar-se i demanar moltes coses, és per això que només demanaré una i potser la mas complicada però amb la que segur aconseguiríem tot lo abans escrit, així que començaré la meua carta.... 
           
Benvolguts reis mags del futbol:


   Enguany he sigut molt bo i sabent que no es epoca de cartes ni desitjos no hi ha res que em fera mes feliç que portàreu pau i tranquil·litat al meu Valencia CF. Crec que ja van siguent molts anys d'inestabilitat social, presidencial i institucional que no ens ajuda en res i no ens porta a cap lloc. Se que tenint eixa tranquil·litat seria l'inici per a fer d'este valència un equip inclús mes gran del que és, cosa que a vegades se'ns oblida. Sense mes que demanar, em despedisc.

 Enrecordeuse de menjar-se les galletes i beures la casalleta que he deixat.

AMUNTT

Jose G. Novella.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search