PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Dinarot 21/04/2018

                                                           Dinarot  21/04/2018

   Ya no sabem si cagar-se en Tebas per els horaris o donar-li les gràcies, per que en l'excusa de juntar-se a vore un partit a les 16:00 que es lo que pasa?, puix que ya que es juntem, puix fem dinar i ya que l'ultim ferem paella puix este, fem algo diferent, no?.  Esta es una pregunta que te molt de perill si li la fas a Bayarri. Resultat?  "Arroç Meloç De Carabineros".

 Molta faena per a Bayarri. Per el matí al Mercat Central a comprar-li el genero a la pará de Mº José (antiga companyera de Gol Gran) i després tot el preparatiu que porta el fer el caldo, verdura etc. Molta faena i  molt de gasto, pero que sería del "furgol" si no fora per estos ratos.
El arroç espectacular, tots repetirem, algú inclos es va fer cuatre plats. Impresionant.
Tot un exit, practicament la totalitat de la penya disfrutarem d'un bon día i d'un bon partit del VCF. Hi haurá que repetir-ho.



  • El proxim 3 de Maig será l'inaguració de l'exposició "Mestalla Un Estadi De Llegenda". Estigau atents per que promte vos demanarem que li doneu difusió al tema.
  • Confirmárem el tema de la loteria de Nadal, ya sabeu, la temporada que ve aumentem la cuota a 50 euros (es pot pagar en dos vegades) i no fem loteria de Nadal.
  • Estem treballant per a ficar autobus la temporada que ve per anar a Mestalla. Per a que aço tinga exit hi ha que fer-ho arribar a tot el mon. Aixina que ya sabeu, a tot lo mon que conegau que vaja a Mestalla li ho digueu.
  • Es parlá de comprar una tele gran per a la sede, aixina que anem a buscar alguna oferta bona per ahi.


Per la vesprada Jaume i Juan estigueren en el concert de Cisco Fran en el "Tulsa Cafe" de Valéncia.
Un concert acustic que estigué molt be i aon presentaren el tema "Tornarán" "Volverán" dedicat al VCF.
La primera part tocaren uns cuants temes d'ell, després es llevaren les camises per a mostrar que baix portaben camisetes del VCF i tocaren "La balada de Diarte" dedicà a Lobo Diarte, "Nostalgia De Belville" a Mario Kempes i per supost la de "Volverán" que cantarem tots i que posá fi al concert. De part de la penya li regalarem una camiseta i una mochila de les de Claramunt que Cisco mos va agrair molt i a mes es va oferir a vindre a Puçol a cantar si volem. Molt gran.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Este post no pot acabar sense el wasap de Bayarri referent a la eterna e infinita discusió de "Motos o Coches?

"El dia començaba promte.
El mercat Central mos esperaba, quet, impasiu, baix els albors d'una història ya constatada de altes cuines i cuiners consagrats.
Com si no anara en mosatros, el devindre del moment mos portaba a una situació complicada, no calculada ni consensuada.
No parle d'un plat de paella, ni d'un plat d'arrós del senyoret, ni d'un arrós a banda.
Parle del moment mes decisiu, parle de la reflexió unanime d'un grup que a força de tastar, saborejar i comparar, hens havem donat comter que no cal ser sofisticat ni elitiste per entendre i reconeixer que per molt que te vuigues gastar, que per molts diners que tingues:
LES MOTOS SON MILLORS QUE ELS COCHES. He dit. "
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

                                     
   Firmat:
Bayarri; el chiquet de l'avenida i poeta del wasap
    

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search