PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Bandera i Polos nous pel Centenari

Bandera i Polos nous pel Centenari



         Començem l'any en força, l'equip es un "vuic i no puc" pero com ya hem comentat atres vegades per nosatros que no quede. Aixina que per al primer partit en Mestalla d'enguany dia penyer complet:

  • Presentació de la nova bandera i nous polos que hem fet pel centenari.
  • Paella a la sede.
  • Bus i a Mestalla.



   La veritat es que va ser un día que es va complicar i no va anar com teniem pensat pero a la fi tot va eixir be i una vegada mes compartirem un día mes de germanor i valencianisme. A la baixa d'ultima hora de Bayarri respongueren rapits el Naquerano i Enrique que es feren carrec dels preparatius i de cuinar la paella. Molt grans. Una vintena de penyers a mes de Pablo de "Solofanaticos" que vingué convidat a vore que li pareixía a la gent la bandera i els nous polos, (hi ha que dir que ha fet un bon treball a mes de ser pacient en nosatros) . Degut a la complicació dels horaris la presentació tingué que ser rapida, pero lo important es que en general els polos agradaren prou.











Vos expliquem un poquet el diseny:

   Una vegada mes li agraim a Alex Galcerá la seua faena, ell s'ha encarregat del diseny pero lo pijor es que ha tengut que aguantar pacientment les continues rectificacions.
   Una vegada decidit que anaba ser blanquinegra, la idea era fer algo original de calitat i per supost en referencies centenaries. Li pegarem una volta a la frase del VCF per al centenari "Etern Junt A tu" per a fer-la nostra i de ahi la part central "ETERNAMENT JUNTS", a mes la tipografía de la lletra es molt pareguda a la que está gastant el VCF. I per ultim en el coll del polo va el "1919&2019".



   Com no podía ser d'atra manera la camiseta tenía que portar referencies de la penya i per supost la nostra vinculació en l'animació tenía que aixir reflectida, d'ahi el numero 12 a l'esquena. A mes el dibuix de l'afició que rodeja la part de baix de la camiseta i en el hi ha algún detall com per exemple es pot vore una bandera en Pepe Claramunt.
   Per a rematar pensarem en ficar la rata penada del escut com abraçant a l'afició i el detall de la senyera darrere. Tamé decidirem ficar-li un fondo diferent per a rebaixar el blanc i ha quedat molt be.
   El resultat ahi está, faena ha donat. Esperem que vos agrade i que la porteu ab orgull.


AMUNT, SEMPRE AMUNT
 

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search