PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

DE TOT UN POC

 L'activitat a l'entorn del Centenari no para de oferir-nos actes i proyectes que valen molt la pena. Hui es centrem en la gran i última iniciativa del col.lectiu "Últimes Vesprades A Mestalla". Es tracta d'un CD en cuatre cançons del cantant i autor valencià Cisco Fran que es presenta en una bonica carátula disenyada per Jorge Lawerta.
   La recaudació anirà destinada una vegada mes a ajudar a Elvira Roda. "Força Elvira". La presentaciò en la que el mateix Cisco ens oferirà un concert acústic, serà el proxim dijous 24 a les 19.30 en el casal de la "Falla Tio Pep".
  Gràcies a UVA per tantes i tan bones iniciatives, allí estarem.

  "Tot aquell que estiga interesat en col.laborar, pot adquirir-lo en la web 1919vcf2019 o si o prefereix, que es fique en contacte en nosatros i li conseguirem el CD".



"Nuevo proyecto de UVA Mestalla CD de Cisco Fran con carátula diseñada por lawerta A la venta en 1919vcf2019 Tanto si el VCF ha ganado y estás de subidón, como si ha perdido y estás de bajón, escucha el CD de uvaM y reafirmarás tu valencianismo. Amunt sempre!!!"
Vos fiquem açi la canço que anirà en el CD i que està dedica a la lliga del 71. Molt bona.


Aprofitem este post per insertar un articul de Elvira Llorca (mare de Elvira Roda) en Las Provincias.


   Molt recomanable tame es la nova col.lecció de lamines del diari Las Provincias  "Los Cien Del Centenario"

"Perfiles glosados por los periodistas Paco Lloret y José Ricardo March, auténticas enciclopedias vivientes del valencianismo, e ilustrados por el artista Luis Lonjedo, que ha confeccionado cien retratos con una calidad impecable. Tras el éxito de 'Valencia CF 1919-2019. Un siglo de pasión', LAS PROVINCIAS vuelve a ofrecer un producto editorial para homenajear al club de Mestalla y a las personas que lo han hecho grande."



About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search