PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Presentació CD Solidari De Cisco Fran

      Presentació CD Solidari De Cisco Fran

Continuem informant dels actes al voltant del Centenari.

   Ahir es va presentar en el casal de la "Falla Tio Pep" el CD en el que van cuatre temes de l'autor i cantant valencià Cisco Fran. Una iniciativa mes, del colectiu "Ultimes Vesprades A Mestalla" i com no podía ser d'atra manera els beneficis de la venta anirán destinats a ajudar a Elvira Roda.


   L'acte va ser molt bonic i emotiu, primer una chicoteta presentació a carrec del mateix Cisco i Josep Bosch i després un mini concert acústic en el que es van tocar temes com el que va dedicat a Elvira "Al otro lado del cristal", "Nostalgia de Belville" dedicat al debut en el VCF de Mario Alberto Kempes, "El aullido del Lobo" tema del grup "Los Radiadores" dedicat a Lobo Diarte, el nou tema "Sarrià 71" que com el propi nom diu conmemora la lliga que guanyà el VCF eixe any i per supost el tema que Cisco ha compost pel Centenari "Tornarán". Estigueren enormes i ens feren gaudir a tots.
    A resaltar les paraules del germà de Elvira, que de manera espontanea vuigué compartir i que ens va emocionar a tots. Força Elvira
    Periodistes, escritors i molts bons valencianistes com Merchina Peris, amics de la SUD, José Manuel, Jaume i Juan representant a la Penya, etc, estigueren presents. Una llástima que el club no se involucre mes en estos actes per a donar-li la repercussió que es mereix.


   Desde la Penya Valencianista Puçol felicitem tant al colectiu "uva" com a la "Falla Tio Pep". AMUNT!!

Vos fiquem açi els temes:
















About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search