PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

ARA FA CENT ANYS

ARA FA CENT ANYS


   Despres d'uns dies de descans i al mateix temps que l'equip, començem l'any penyer. Promte donarém informació respecte a la Penya, cuotes, activitat, bus-Mestalla, etc.
   Encara estem en l'any del Centenari i com es costum en este blog anem a tractar de donar tota l'informació que pugam o que ens pareixca interesant al respecte, aixina que el primer post de la temporada l'anem a dedicar a un documental que s'ha emet en À Punt i que es titula "ARA FA CENT ANYS". Es tracta d'un documental dirigit per Paco Lloret i que esta dividit en 8 programes. Está fet en molt de gust, en molta calitat i en molt de rigor i respecte a l'història del VCF i als seus protagonistes. Cap valencianiste s'ho tenia que perdre, es mes, crec que un document com eixe deuría de ser com una clase obligatoria en Paterna per a tots els chiquets i chiquetes de l'escola del VCF i per supost per als nous fichages i treballadors que vinguen a este club.
 "Per posar-li una pega i com opinió personal, no m'agrada que un dels protagonistes del documental siga Pedja Mijatovic, es evident que forma part de l'història, pero per a mi sobren molts dels seus comentaris".


VOS DEIXÉM AÇI ELS ENLLAÇOS PER A VORELS, DISFRUTEU........

























About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search