PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Bus-Puçol-Mestalla

INTRODUCCIO:
   Falta poc mes d'un mes per a que comence la lliga i aném a posar ya en marcha el tema del BUS-MESTALLA. Despres de l'experiencia de l'any passat aném a intentar millorar el servici i com varem comentar al final de temporada, introduir el BONO-BUS.

INCLOU:
    Enguany va a haver 22 partits segurs en Mestalla, 19 de lliga i 3 de Champios. En el nou format de Copa, poguera donar-se el cas de que no se jugue ningun partit de Copa en Mestalla i tambe poguera donar-se el cas de caure eliminats en la primera Fase de la Champions (que va a ser que no) pero el cas, es que no podem incloure en el BONO partits que no sabem segur que se vagen a jugar.
   Dit aço, en el BONO-BUS anirán inclosos els 22 partits mencionats (19 de lliga i els tres de la primera Fase de la Champions). Els possibles atres partits que se juguen en MESTALLA ya siga Copa del Rei, eliminatories de Champions o Europa Lligue, els nomenarem “Partits Extra” i no estarán inclosos en el BONO.

PREU:
   Com sabeu el BUS-MESTALLA es un servici que organisa la Penya Valencianista Puçol i  que no contem en ajudes de cap tipo. No pretenem obtindre beneficis, pero som una Penya menuda que nomes obte ingressos de les quotes dels seus socis-as,  per lo que no podriem mantindre este servici si tinguera perdudes. Vos diem aço perque a pesar de que la temporada passada funcionà,  sempre varem anar un poc al llimit. Això unit a la pujada en els preus del autobús, fa que el preu del BONO no siga tan economic com haguerem volgut.

Preu del Bono-Bus  110 euros. A pagar en dos voltes, 55 al principi i 55 en decembre. (El partit ix a 5 euros)
“Partits Extra” a 5 euros per als abonats.

 Per supost el que vullga seguir utilisant el servici com fins ara, es dir, pagar nomes el partit que vinga ho pot seguir fent. 

Plaça de bus normal, 6 euros cada partit. 


VENTAGES DEL BONO:
    La primera ventaja és que ya no fa falta reservar. S'evita el tindre que pagar cada volta. Cada abonat sap que té la seua plaça de bus tant si ve com si no. La plaça de bus es pot cedir, és dir, si un dia no pots acodir pots deixar el passe i el Bono-bus a qui vullgues. Desconte en els “Partits Extra”.

INFORMACIÓ:
   Des de la Penya anem a intentar rebre algun tipo de subvenció pel servici. Sabem que serà difícil pero en cas de conseguir-la, esta aniría dirigida a millorar els preus als abonats. L'idea és que l'abonat tinga sempre preferència.

   Be, despuix de tot el rollo ara necessitem saber quànts de vosatres esteu interessats en el BONO-BUS. Quant abans ho sapiam millor,

Tenim un  número de teléfon per a reservar i resoldre qualsevol dubte. 667898002

 Gràcies i AMUNT.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search