PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DESPEDIM EL 2019 Part 2º (Penya)

DESPEDIM EL 2019  Part 2º  (Penya)


Post Nº 30 i últim del 2019. Abans de despedir l'any farem un repàs a lo que ha segut l'any del centenari en la penya.


   Va ser encara en el 18 quan començarem l'activitat centenària i ho vàrem fer en un dia espectacular, almorzar, visita a "Destilerías Pla", dinar en la sede "Rabo de bou" i despuix a Mestalla. Sense dubte un dels dies mes complets.
 També va estar be la nit dels bocates blanquinegres en all i oli. Açò cal repetir-ho, aixina que queda convocada la proxíma nit de BB en all i oli per al 19 de febrer, partit d'anada d'octaus de la champions contra el Atalanta.
 



   Ya en el 2019 a principis de giner convocarem un atre dia penyer complet on presentarem la nova bandera i els nous polos dissenyats expressament per al centenari. Paella en la sede i tots a Mestalla.


   A estes altures l'activitat al voltant del centenari ya era contínua i un dels  actes al que acodirem representant a la penya va ser a la presentació del CD solidari de l'autor Cisco Fran.




   Febrer i març varen ser uns mesos frenètics en els que es mesclaven molts actes relacionats en el centenari en els partits épics de les eliminatòries de copa del Rei.


   El dumenge dia 10 de març va ser un dia important per a la penya, celebrarem el dinar oficial del Centenari en un arròs de carabineros i all i pebre, espectacular. Despuix reunió on es va decidir el repartiment de les entrades per a la final  i partit d'infart Girona-VCF. Gran dia.



   La Marcha Cívica sigué un d'eixos actes que quedarán per sempre en l'història del club i ahí estiguerem la penya en un dia també complet, primer a gaudir de l'acte, despuix almorzar i per acabar, mascletá.

   Del partit de les Llegendes, poc es pot dir que no s'haja dit ya. Com no podia ser d'una atra manera ahí vàrem estar la penya i d'ahí varen sorgir d'una manera casi espontanea grans relats de gent de la penya que han quedat reflectits en uns posts que per a mi ha segut de lo millor d'enguany.
EL QUE EL MEU FILL M'HA REGALAT  Jesús.
EM VAIG EMOCIONAR  Jaume.                             
CENT I MENT  Bayarri.
PAPI, HUI JUGA EL VALENCIA?   Alex.
ES VA PARAR EL TEMPS   Mar.
ES VA PARAR EL TEMPS II. "Gràcies Pares"   Juan.




   Encara que semble estrany el següent acte de la penya va ser un dinar 😉. Esta volta arròs melòs de pato i all i pebre, coincidint en l'últim partit de lliga que mos va donar la classificació per a la Champions.




    I va aplegar el 25 de maig i la final de copa de Sevilla. No se si està mal que ho diga yo, pero organisarem un viage de p.m. Autobús des de Puçol, molt bon ambient i se varem portar la copa a casa.         SOÑAR QUE NO TENEMOS TECHO
                    LA FINAL DE COPA


   Despuix de la ressaca copera i de descansar d'un any tan intens, en juliol ya comencem a posar en marcha el Bus-Puçol-Mestalla. Que per cert s'està consolidant i funcionant molt be.
    En octubre vàrem donar de que parlar a molta gent en el comunicat conjunt que vàrem fer arrel de les constants faltes de respecte i decisions déspotes dels nostres dirigents. Va ser un eixercici de responsabilitat i de necessitat i nos tenim que sentir orgullosos de donar la cara davant tan trista situació.        NO EN EL NOSTRE NOM

   Ademés en lo que portem de temporada hem fet camisetes per als nous membres de la penya, hem fet bufandes noves i originals per a tots-es. I el fet, de que juguem moltes voltes a les quatre de la vesprada, fa que portem ya, tres dinarots. A destacar el d'arròs en periquitos i all i pebre 🔟🔝.


   Repassant el post no em queda clar si som una penya futbolera o culinària pero bo, és la nostra manera de viure-ho i entendre-ho, lo principal és gaudir està passió junts i passar-ho be.

   Ahí teniu mes o menys el resum d'enguany.
   Per al 2020 comencem en un desplaçament a Mallorca en giner i per a març anem a portar a Puçol en la colaboració de l'ajuntament i de la Fundació, l'exposició dedicada al dècim aniversari del Valéncia C. F. Femení "ELLES SOM TOTS". Ademés estarà la Copa Del Rei per a que tot lo món puga fotografiar-se en ella. Esta serà la nostra aportació al Centenari en Puçol, esperem que tot el poble vinga a vore-la.

BON NADAL    FELIÇ  2020
AMUNT    SEMPRE AMUNT


About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search