PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

INFO-PENYA

INFO-PENYA


   La Penya Valencianista Puçol informa, que seguint les directrius marcades per les autoritats, queda anulada l'inaguració de l'exposició del 10 aniversari del Valencia C.F. Femení, "Elles Som Tots".
  L'exposició estarà oberta els dies i els horaris que se indica en el cartell anunciador per poder visitar-la qui vullga.

  És una llàstima que no s'haja pogut fer la l'inaguració ya que esperabem que haguera segut un acte bonic que haguérem gaudit tots i totes i mes en esta semana dedicada a la dòna, pero es evident que en estos moments hi han atres prioritats i s'entén perfectament.

   Sabem que a Creu Ferrer (jugadora de Puçol del primer equip del VCF) li feya molta ilusió, alguns objectes de l'exposició són cedits per ella mateixa. També havien confirmat la seua assistència: Lucía, Julia i Clara, les tres jugadores de la localitat que juguen en categories inferiors del VCF.
    Anàvem a contar en la presència de la Copa del Rei per a poder fotografiar-se en ella. Havia preparat un vi d'honor, regals, etc. Y per descontat anava a estar Pepe Claramunt.  

    En la penya teníem l'idea de que en l'any del Centenari calia fer algo en Puçol i esta era la nostra aportació.  En fi, li havíem posat ilusió per a que haguera segut un èxit pero no ha pogut ser. A lo manco l'exposició estarà oberta al public per a poder vore-la.

    Volem agrair-li a l'Ajuntament de Puçol ya que la colaboració i predisposició ha segut total. Per supost tame una vegada mes donar-li les gràcies i felicitar pel seu treball a la Fundació del VCF.
    Y per supost desijar-li a tot l'equip del VCF Femeni molta  força i molts ànims per a afrontar este dificil últim tram de la temporada.

FORÇA I AMUNT¡¡




About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search