PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

DE TOT UN POC

 DE TOT UN POC

  Jaquetes Noves




Ya tenim les noves jaquetes per a la penya. Ha costat una miqueta pero ha valgut la pena l'espera. 

   Són unes jaquetes de calitat i en un disseny original. Molt bon treball una volta mes de SOLOFANATICOS i felicitem a Alex que esta volta s'ha superat en el disseny.

  


 Esperem tindre promte una foto de grup en les noves jaquetes,



Les jaquetes es varen repartir el dissabte 5 de març en lo que va ser un gran dia per a la penya. Primer un dinarot en la sede de arroç caldos en foie a carrec del Naquerano i unes anguiles en ceba a carrec de Juan. Després tots a Mestalla per a vore guanyar al VCF front al Granada.  

 



Arroç Caldos   
Afortunadament poquet a poquet anem recuperant la normalitat i això es veu reflectit en l'activitat de la penya. El 26 de febrer, ya que pel canvit d'horari no poguerem anar a Mallorca, quedarem en la sede per a vore el partit. Esta vegada el cuiner fon Bayarri que ens va deleitar en un arroç al forn espectacular, acompanyat de unes anguiles en ceba fetes per Juan.  "Vixca el furgol".



Nit De Bocates Blanquinegres
   Atra mostra de l'activitat de la penya fon el partit de semifinals contra l'ATH. Tornarem a fer una nit de bocates blanquinegres. Bayarri va portar la torraora-movil i s'encarrega de la logística, el Doblò i Chimo portaren all i oli i a disfrutar d'una gran nit. CHE QUE BO¡¡¡¡¡¡¡¡




Penya Valencianista On Tour
  Per unes coses o atres cada vegada ens resulta mes complicat fer desplaçaments, aixina que desitgem sort a Jesús i Xavi que estarán este dissabte en el Martínez Valero. De Pares a fills.....💪

   A la final de Copa
   Com mola la Copa, atra vegada cap a Sevilla. Si tenim sort en les entrades tornarem a organitzar viaje en Bus com en la del 2019. Anirem informant.


   




About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search