PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Basquet Valencià

Bo, crec que estaria bé dedicar-li una entrá al basquet valencià ja que estos últims dies ha sigut el gran protagonista de l'actualitat del basquet espanyol i europeu.
   Fa 15 dies el Ros Casares jugá la Final Four de l'Eurolliga en la Fonteta. Guanyá ab autoritat la semifinal a l'Ekaterimburgo i s'enfronta en la final al totpoderós Spartak De Moscou. El Spartak porta mes d'un any sense perdre un sol partit, és l'equip ab mes pressupost d'Europa, i ademés conta en la millor jugadora del mon la americana "Taurasi".
   Les nostres xiques van fer un bon partit encara que van acabar perdent per 7 punts. Destacar que es va batre el rècord d'assistència de public a un partit europeu de basquet femení.                Enhorabona Xiques.
 
   Este dissabte a les 18:30 en la fonteta comença el primer partit de la final de la lliga contra el Perfumeries Salamanca.



    Com sabreu este cap de setmana el Power Electronics Valencia ha guanyat la Final Four de l'Eurocopa celebrada a Vitòria. El dissabte guanyá ab alguna dificultat al Panellinios Grec 92-80 i el dumenge en un partit memorable arrasá a l'Alba de Berlín per 67-44.
  Este èxit suposa el tercer titul en la curta història d'este club però ademés li dóna dret a disputar l'Eurolliga la temporada que ve.
                                                   ENHORABONA CAMPEONS

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search