PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

"El VCF torna a ser el tercer en la classificació històrica"

   Valencia i Athletic Club van disputar anit dos partits: en el primer lluitaven pels llocs europeus, mentres que en el segon es jugaven, com a teló de fons, la tercera plaça de la classificació històrica de la Lliga espanyola.
   La pugna per aconseguir esta fita històrica a final de temporá, quan esta dada es convertix en oficial per la RFEF, va portar al València a ostentar esta tercera plaça per primera vegá en 91 anys el passat 24 de març (jornada 28), quan els bilbaïns van caure en el Vicente Calderón i el València es va portar els tres punts a Mestalla davant del Màlaga.
   No obstant això la trajectòria irregular dels d'Emery a partir d'ací i l'ascendent dels de Caparrós va portar a l'Athletic a tornar a furtar-li la passada jornada la tercera plaça. Ab la victòria del València d'anit en el dol directe, el club blanquinegre torna a col·locar-se un punt per damunt, ab 2961, enfront dels 2960 punts que sumen ara els 'Lleons'. Una plaça que, curiosament, és la que ocupa el VCF en la taula classificatòria actual.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search