PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

Dinar Penyer Centenari imes.........

Dinar Penyer Centenari i mes........

 
 En la idea de intentar complir en tot el que pugam del programa d'actes pel Centenari, el dumenge gojarem en la sede de la penya d'un gran día, dinarot de arroç en rojos i all i pebre (que bo estaba tot), partidaç del VCF (quina manera de patir) i reuniò en la que a més d'atres coses deixarem clar la manera de repartir les entrades per a la final de Copa que ens toquen per l'agrupació de penyes. Mes avall s'explica.


També regalarem un cupó especial Centenari a cada penyer major d'edat. Els cupons están tots guardats, en el cas de que aixíra el cuponazo es repartiría entre tots. Després del sorteig els repartirém per si algú te el gust de tindre-ho.



Mes coses: 

  • José Sanchez (Pepe) junt a la seua filla Daniela, serán els representants de la Penya Valencianista Puçol en l'acte que es fará en Mestalla el día del partit de les Llegendes.
  • El proxim acte en el que intentarem estar es el del día 15, plantá al tombe de la falla Tio Pep, informarem de l'horari per whatssap.
  • El dumenge día 17 farém paella previa al partidaç en Mestalla contra el Getafe 18:30. Anirém informant al llarc de la semana pero esperem la asisténcia de tot el mon, la idea es de grabar un video de record del Centenari.
  • Aneu apayant-se els horaris per a participar de la marcha Cívica del día 18, sense dubte va a ser l'acte mes important i mes bonic junt al partit de les Llegendes, no podem faltar. Marcha, esmorçar i mascletá, que mes es pot demanar?.


Repartiment de les entrades que mos toquen per l'Agrupació De Penyes Valencianistes

  1.    Primer que res, dir que les entrades son per a la gent de la penya, o siga, que no es podrán cedir a un atra persona. En el cas que a d'algú que li toque una entrada per lo que siga no poguera anar, eixa entrada anirá per a un atre membre de la penya.
  2.    Tots-es,  els membres de la penya, majors i menuts, siguen o no abonats, podrán entrar en el sorteig sempre i cuant ho soliciten. Es a dir, obrirém una llista per a que els que estiguen interesats en anar, s'apunten.
  3.    En el sorteig no podrán entrar aquells penyers-res que ya els haja tocat una entrada. 
  4.    L'objetiu es que vagen el major número de penyers posible.
  5.    Qualsevol dubte al grup de whatssap i avans del sorteig.











About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search