PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

CAPÍTUL 11º Lliga 70-71 "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"

 CAPÍTUL  11º

Lliga 70-71  "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"


Jornada 25ª   Valencia C.F.  4 - 0   Athletic Club Bilbao



   Si el partit 1000 no va ser bo, el 1001 va ser un dels millors i front a un rival de gran categoría, l'Athletic de Iribar. Malgrat el 3-0 del Calderón, l'afició valencianista va rebre a l'equip d'una manera apoteosica i l'equip va respondre d'una manera espectacular, fent un partit memorable front a un bon Ath. Tot un partidas. El president del Ath va dir en acavar el partit, que estava content de que s'haguera televisat, aixina els aficionats del Bilbao han pogut vore que el seu equip no havia fet el ridícul, havia segut el VCF que havia fet un gran partit.
   La gent va eixir del camp molt feliç i orgullosa pel que va vore, pero per si faltava poc, el Valencia C.F. tornava a ser, a falta de 5 partits, el lider de la lliga.



   Grandíssim partit dels germans Claramunt. Enrique a banda de fer un bon partit, va donar l'assistència del primer i va marcar el cuart, un gran gol. Pepe una vegada mes va ser el millor del partit, aixina ho dia la prensa:

"La calidad del mayor de los Claramunt, queda fuera de toda duda, per ayer dio un recital maravilloso. Lo que hizo Pepe Claramunt ayer es jugar al fútbol. Su partido fue redondo, magnífico. El llevó la batuta de su equipo, bajo su fútbol giró, él lo lanzó y le hizo vibrar, él lo metió al ataque o al contrataque. Fantasía y practica, seda y percal. Suavidad o latigazo. Talento, corazón y entusiasmo."

"A CADA CUAL LO SUYO"

CLARAMUNT.  Sobresaliente.  Su labor queda ampliamente juzgada.

CLARAMUNT II.  Notable.  Sus virtudes pesaron mas que sus defectos, sus buenas bazas fueron más numerosas que las otras. Rapidísimo y con espléndida penetración. Cuajará en un jugador magnífico. Su gol fue precioso.

--------------------------------------------------------------------------------


Jornada 26ª   Real Zaragoza C.F.   0 - 2   Valencia C.F.


   Partit televisat. Nit molt freda i aire gelat que va fer que entre la tele, l'orage i la mala temporada del equip maño, hi haguera una fluixa entrada. Presència de seguidors valencianistes en les grades. 

   Victòria importantíssima per continuar liders. Si be el Zaragoza ho va intentar principalment en la primera part, una vegada el VCF va marcar el primer gol es varen vindre avall. A partir d'ahi, l'equip valencianiste va ser el dominador del partit fins que Antón va sentenciar definitivament. El Real Zaragoza era ya practicament de segona.

   Els dos germans Claramunt foren titulars, Enrique va jugar un bon partit pero fon sustutuit per Poli al minut 64. Pepe va marcar el 0-1 en una gran internada anant-sen de varis jugadors.

CLARAMUNT.  Notable.  Sin sobresalir como en tantas otras ocasiones, la labor de Claramunt fue buena, especialmente en su segunda mitad. Su gol, el primero del Valencia, fue el que realmente hundió al Zaragoza.

CLARAMUNT IIAprobado.  Se cambió mucho por la zona de peligro y conectó dos o tres remates importantes.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search