PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

CAPÍTUL 7º Lliga 70-71 "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"

 CAPÍTUL  7º

Lliga 70-71   "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"


Jornada 16ª    Valencia C.F.  1 - 0   Real Madrid

         Espectacular foto d'un chut de Claramunt que a punt va estar de ser gol

   Expectació màxima per vore el primer partit de la segona volta. El Luis Casanova a rebentar, més de 55000 espectadors en una nit freda en Valéncia. Rebuda apoteósica a l'equip, traques, carcasses, confeti, banderes, etc. L'ilusió desbordada per este equip que era capaç de doblegar a qualsevol, o be, a base de bon fútbol, o be, a base de garra i força. El Valencia llui braçalets negres per la catastrofe ocorreguda en Ibrox Park, l'estadi del Glasgow Rangers, equip, que havia de jugar en esta capital el proxim Dimecres.


Si el principi va ser espectacular, el final també va ser de locura, cuant l'arbitre va pitar la fi del partit i pel marcador va eixir que el Barça havía perdut contra el Ath, l'alegria es va desbordar i tornaren a escoltar-se traques i carcases. El Valencia C.F. era lider.

   Partit dur i competit, la primera part va dominar el VCF i Forment va marcar el gol de la victòria al minut 30. En la segona part el Madrid va buscar l'empat, pero la forta defensa va acavar desesperant al RM i el VCF va acavar dominant l'últim tram del partit i apunt de aumentar la ventaja.



   Els germans Claramunt varen jugar tot el partit. una vegada mes Pepe va ser dels millors, estigué a punt de marcar i aixó que juga lesionat. En la referencia del partit que se fa d'ell se pot vore qui era Pepe. Quant podia jugar jugava i quan havia que treballar ho fea com el que mes.

"A CADA CUAL LO SUYO"

CLARAMUNT.  Sobresaliente.   Formidable en la construcción y realización en la primera parte y extraordinario rompiendo juego madridista en la segunda. Pulmón y corazón del equipo. Otra actuación extraordinaria.

CLARAMUNT II.  Aprobado.   Tuvo delante a un gran defensa como demostró ser Touriño que le marcó implacablemente. Aún así, el menor de los Claramunt, peleó como un león.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jornada 17ª   Las  Palmas  0 - 0   Valencia  C,F.



  Havia molta expectació en Las Palmas per a vore al nou lider de la lliga. Si be es cert que el Valencia donà mostres de conjunt compacte i sobri, la veritat es que s'esperava mes d'ell. L'equip insular va ser el dominador del partit pero no va poder en la forta defensa i en la bona actuació d'Abelardo. L'única ocasió per al VCF va ser una falta treta per Enrique i rematada per PepeClaramunt que continuava en molesties per lo del dit fon sustituit per Poli al minut 60.  Per lo vist en el partit, bon resultat que el permet continuar de lider.

"A CADA CUAL LO SUYO"

CLARAMUNT.  Hasta que fue sustituido distribuyó mucho juego, sin mayor complicación.

CLARAMUNT II.  El delantero mas peligroso del Valencia CF.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search