PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

CAPÍTUL 2º Lliga 70-71. "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"

 CAPÍTUL  2º

Lliga 70.71. "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"


Jornada 3ª    Valencia C.F. 0-1 Sevilla F.C.



   Partit jugat el 28 de setembre, dissabte de nit, cóm agrada tant a l'afició valencianista. Ple total, es varen agotar les localitats hores abans del partit. Havia molta ilusió en l'ambient despuix del bon partit i de la golejada a Las Palmas. Res que vore, el Sevilla va plantejar un partit ultradefensiu en fases de joc dur que l'arbitre no va saber parar.  Ademés li varen anular un gol llegal a Poli i va concedir un illegal al Sevilla. 
   L'entrenador rival va posar a Lora a marcar a Claramunt i no el va deixar en tot el partit.
   El Sevilla que soles va aplegar dos vegades en perill a l'area d'Abelardo es va portar el partit i es va posar com a lider de la lliga.
   L'afició va estar en l'equip en tot moment ya que els jugadors varen lluitar i ho varen intentar fins al final. La comunió grada-equip es total a pesar del resultat.
Pepe y Enrique jugaren de titulars encara que Enrique va ser sustituit per Jara en el minut 75. Aixina explicaba la prensa el partit del germans:

"A CADA UNO LO SUYO"

CLARAMUNT. Notable. Sin alcanzar el nivel del partido pasado jugó un estupendo encuentro, a pesar de que siempre tuvo encima a Lora. Estuvo rápido, organizó estupendamente el juego de su equipo y tuvo penetraciones excelentes, varias de las cuales fueron cortadas en forma poco ortodoxa por la expeditiva defensa andaluza.

CLARAMUNT II. Aprobado. Ya va entrando más en juego, ya tiene menos fallos, ya logra jugadas muy estimables. Sin embargo todavía puede y debe rendir más, porque clase no le falta.

No hi han imagens d'eixe partit pero si que he trobat un resum de la final del Trofeo Ciudad De La Línea d'eixe any en el que jugaren el Valencia i el Sevilla i guanyà el VCF per 2-0. En la semifinal eliminaren al Anderlecht belga també per 2-0, Claramunt va marcar el segon.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jornada  4ª     Granada C.F.  2-2  Valencia C.F.



  Partit igualat i dur el jugat a Granada. Llavors el Granada tenía un gran equip i va estar uns anys en primera llínea de la primera divisió espanyola, conseguint fins i tot un Pichichi. Claramunt va marcar l'empat a 1 de penalti i junt a Paquito i Antón varen ser els millors del VCF.


"A CADA CUAL LO SUYO"

CLARAMUNT. Notable. Gran movilidad la de este jugador. Fue el iniciador de todos los contrataques valencianistas. Su marcador, Santos, casi ni le vió.
CLARAMUNT II.  Suspenso. Se le vió en muy pocas ocasiones. Tuvo exceso de respeto al defensa Lorenzo.

   En defensa de Enrique Claramunt hi ha que dir que la defensa del Granada d'eixos anys es va fer famosa per les entrades criminals que feien. Un dels centrals, el argentí Ramón Aguirre Suárez, es considerat el defensa mes violent que ha jugat en Espanya. Una de les entrades mes recordades es la que li va fer al internacional del Real Madrid, Amancio.    
   En el video que vos deixe se pot vore, fica els pels de punta, 150 punts interiors va rebre en la cama. Fins i tot va anar a la carcel després d'un partit contra el AC Milán en una final intercontinental on varis jugadors italians varen acabar ferits. La parella en la defensa era un paraguayà, Pedro Fernandez que era paregut.

"Además de sus pocos escrúpulos a la hora de repartir estopa, Aguirre Suárez era un experto en juego más allá del reglamento: llevaba alfileres para pinchar a los delanteros rivales; les metía los dedos en los ojos; les tiraba del pelo; lanzaba tierra a los ojos de los porteros en los saques de esquina; a los que llevaban gorra les bajaba la visera; sacaba los codos a relucir cuando podía… en definitiva, y como diría el barcelonista Asensi, 
“jugar contra el Granada era como ir a la guerra”. 




About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search