PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

CAPÍTUL 4º Lliga 70-71 "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"

 CAPÍTUL  4º

Lliga  70-71  "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"


Jornada  8ª   FC Barcelona  0-2  Valencia C.F.



   El Valencia C.F. va donar un colp damunt la taula i li va dir a tots que va en serio. 
  Mes de cent mil espectadors en el Nou Camp. El Barça, clar aspirant al títul, estava imbatut i venía de guanyar al Madrid en Chamartin, els aficionats cules estaven eufòrics. Ningú pensava que el VCF, que venía d'uns partits irregulars poguera guanyar. Pero es que la primera mija hora va ser d'autèntic escandal, el Valencia va ridiculitzar al Barça en un joc rapid i precís que els jugadors blaugranes no donaven crèdit. Producte d'esta superioritat va vindre el primer gol que va marcar Pepe Claramunt, "un golaç". El Barça va poder empatar en un penalti en el minut 53, pero Abelardo el va parar. En el 83 Valdez va ficar el 0-2. 
 

Enrique Claramunt, encara recuperanse, no va jugar i Pepe, com era normal cada vegada que anava al Nou Camp va fer un extraordinari partit.

"A CADA CUAL LO SUYO"

CLARAMUNT.  Sobresaliente. Genial en sus incursiones, rápido, inesperado i efectivo en el primer tanto valencianista. Su disparo, colocadísimo y muy potente, fue lo más bello del encuentro.

Un dia Claramunt, parlant en el Pipo Baraja, li dia que ell no envejava ni els diners que guanyen ara, ni els luxos, ni les comoditats actuals. Lo que si els enveja és els terrenys de joc que hi han ara. En aquella época hi havia camps en els que no es podia ni jugar. A Pepe li agradava jugar en el Camp Nou per que l'herba sempre estava en perfecte estat i per a un jugador de les seues característiques en un bon camp podia desenrollar tot el fútbol que portava dins. D'ahí els seus bons partits sempre que ha jugat en eixe camp.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Jornada  9ª    Valencia C.F.   1 - 0   Atlético De Madrid





  Si l'última jornada el VCF s'enfrontaba al lider, ara ho tornaba a fer. El Atlétic De Madrid se presentava en Mestalla com a nou lider de la lliga i també imbatut. L'equip de Luis Aragonés se presentaba en la baixa de Garate i ho va notar. El partit va alçar gran expectació en Valencia, entrades agotades i gran ambient. L'encontre no va ser molt vistos, el ATM va jugar un partit a la defensiva buscant el 0-0. A pesar de no ser un partit brillant, el VCF va ser millor, va lluitar i no va parar de intentar-ho fins que va aplegar al minut 70 el gol de Sergio. Mereixcuda victoria que fica al VCF en el tercer lloc de la clasificació.

Enrique Claramunt no va jugar este partit i Pepe una vegada mes va estar a un alt nivell.

"A CADA CUAL LO SUYO"

CLARAMUNT.  Notable.  Luchó con bravura, arrastró a su equipo, jugó e hizo jugar a sus compañeros. No lució como otras veces, pero su espíritu de trabajo fue extraordinario.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search