PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

CAPÍTUL 3º Lliga 70-71 "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"

 CAPÍTUL  3º  

Lliga 70-71  "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"


Jornada  5º   Valencia C.F.   0-0  Real Sociedad



   Els dos germans foren titulars un atra vegada i els dos feren un gran partit. Al minut 70 Enrique fon sustituit per Forment i  Mestalla li va dedicar una gran ovació.
   El VCF tornà a jugar un bon partit pero una vegada mes es quedà sense guanyar. Mal orage i terreny de joc en males condicions per la pluja que va caure el dia de abans. A pesar del mal orage, 45000 espectadors a les grades. 
   El plantejament ultradefensiu de la Real i la soberbia actuació de Esnaola, aplaudit en ocasions per Mestalla, varen evitar la victoria. Un total de 27 corners va traure el VCF lo que dona una idea del sege continu cap a la porteria donostiarra. Els jugadors del VCF protestaren  per un "gol fantasma" que l'arbitre no va concedir. Enrique Claramunt fon amonestat per l'arbitre per falta de consideració cuant el seu germà Pepe fon victima d'una dura entrada. 
   Per unes coses o per atres la qüestió es que el VCF en la jornada 5º anava clasificat a mitat tabla.

 "A CADA CUAL LO SUYO"
CLARAMUNT.   Notable. Llevó a Mendiluce, que intentó marcarle, por la calle de la amargura. Jugó e hizo jugar, remató bien y demostró que está en un extraordinario momento de forma y juego, de lo cual, al parecer, no se ha enterado el señor Kubala.
CLARAMUNT II.  Notable. Di Stefano estaba seguro de que triunfaría y ayer ya triunfo plenamente. Hizo un partido excelente como extremo o interior, con jugadas formidables que dieron varias ocasiones de gol. Estimo que aún puede rendir más. Cuando salió del campo para ser sustituido por Forment, el público lo aplaudió fuertemente.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jornada  6ª     Real Sporting   0-1  Valencia C.F.



   Victoria valencianista i primer dels partits que es van guanyar en els últims minuts. Novament els germans Claramunt juguen de titulars i l'encontre sancer, a mes els dos jugaren a bon nivell. 
  Partit no molt vistos, el Gijón fon superior la primera mija hora pero a partir d'ahí el VCF va ser dominador del partit. Novament gol anulat esta vegada a Valdez. 
Faltant 5 minuts Enrique va provocar una falta que trea Valdez i arrematava Aníbal a la ret.
   Després de tres jornades sense guanyar el Valencia C.F. conseguix la victòria i es coloca 6º.

-----------------------------------------------------------------------------------------------


Jornada  7º    Valencia C.F.   1-0   Malaga C.F.



   El VCF aplega a este partit després de ser eliminat per el Beveren Was belga en la Copa de Ferias. Mes de lo mateix, l'equip domina, l'equip lluita pero l'equip no te gol. El VCF es millor que els belgues els dos partits pero queda eliminat. 
   Contra el Malaga, l'equip se mostra algo nerviós i acusa el cansament. El partit no es bo, pero en un fallo del porter malagueny en la primera part, l'aprofità Forment per a marcar el seu primer gol en lliga.

Enrique Claramunt rep una entrada duríssima en Bélgica i es baixa per a este partit. Pepe Claramunt una vegada mes va ser el millor.

CLARAMUNT. 
"El Valencia no tuvo demasiados hombres con la calificación de Notable, pero si tuvo uno, Pepe Claramunt, que no solo llega a alcanzarla sino que quizá la soprepasa. Claramunt jugó un gran partido, con un fuelle extraordinario, con preclara visión de lo que era el juego, pero especialmente con fantástico sentido de lo que es la responsabilidad. Fue la tabla de salvación del Valencia. Fue el hombre que imponía orden, que paraba y jugaba la pelota, que la retenía o la disputaba, quien en suma impedía que su equipo se hundiera cuando, a mediados del primer tiempo hacía agua por los cuatro costados"

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search