PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

CAPÍTUL 5º Lliga 70-71 "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"

 CAPÍTUL  5º

Lliga 70´71   "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"


Jornada 10ª   Athletic Club  0-0  Valencia C.F.



   S'enfrontaben en San Mamés l'ATH, cuart en la lliga i que venia de guanyar al Madrid en Chamartin i el VCF, tercer que venia de guanyar al Barça i al ATM. 
   L'Ath del gran "Chopo" Iribar (gran amic de Claramunt), Javier Clemente, Uriarte, etc. Contra els Claramunt, Sol, Paquito, etc. Gran expectació i camp ple. 


   Com a curiositat abans de començar el partit es va resar un "Padrenuestro" en memoria de l'arbitre  Barrenechea, mort en un accident de circulació.  
   Partit molt bregat i poc brillant, la parella Claramunt-Paquito es va impondre al mig del camp, pero se repartiren les ocasions. Pepe va enviar un chut al pal en la primera part pero l'Ath també va tindre les seues. Just empat.
   Enrique continuaba recuperant-se i no va jugar i a Pepe el valoraren aixina:

"A CADA CUAL LO SUYO"
CLARAMUNT.  Notable.  Jugó un buen partido y fue el encargado de dominar el centro del campo, en el que sostuvo un interesante duelo con Clemente, al que logró imponerse en la segunda parte.




------------------------------------------------

Jornada 11º      Valencia C.F.  2-0  Real Zaragoza



  Despres de tres partits contra els equips de dalt, aplegava a Mestalla el coliste de la lliga . El Zaragoza va intentar tancar-se darrere a mes d'un marcage individual a Claramunt i Paquito. Aço va fer que no fòra massa bon partit, com explicava la prensa,   "Un encuentro que no fue bueno sin ser malo y que no fue malo sin llegar a ser bueno".   Fins a 20 corners va traure el VCF, lo que dona una idea de la superioritat del Valencia. 
   El VCF continua el seu pas ferm, tercer en la lliga a un punt del primer, nou jornades sense perdre y Abelardo va batre un record en la lliga al estar sèt jornades en la porteria a cero.
   Enrique Claramunt va tornar a jugar sustituint a Pellicer en començar la segona part i va fer un bon partit, Pepe va tornar a ser el millor.



"A CADA CUAL LO SUYO"
CLARAMUNT.  Sobresaliente.  La gran figura del encuentro, rapidísimo, inteligente. Está hecho un jugadorazo. Tiene mas fuelle que nunca y ve el futbol con claridad meridiana.
CLARAMUNT II.  Notable.  Excelente su segundo tiempo, rápido, decidido y buscando el gol que estuvo a punto de alcanzar.

-----------------------------------------------------------------------------------


Jornada  12ª     Celta  1-0  Valencia C.F.



   Partit televisat. Es va trencar la racha de partits sense perdre i la imbatibilitat d'Abelardo. El Celta tenia un bon equip i estava fent una bona temporada, de fet, al guanyar este partit es ficà cuart empatat a punts en el VCF. A pesar de que l'equip vigués tenia algunes baixes, va jugar un bon partit que fon molt competit i molt fisic, el dos equips varen tindre ocasions. El VCF va competir be pero no va poder igualar el gol del Celta al minut 30, en part, per la bona actuació del seu porter Gost.
   Enrique Claramunt va sustituir a Forment al minut 66.

"A CADA CUAL LO SUYO"

CLARAMUNT.  Notable. Ha sido uno de los peones que mas trabajó durante todo el encuentro.
CLARAMUNT II.  Aprobado.  Superó con mucho la actuación de Forment.

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search