PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

CAPÍTUL 8º Lliga 70-71 "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"

CAPÍTUL  8º

Lliga 70-71  "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"


Jornada  18ª   Sevilla  2 - 2  Valencia C.F. 

  


   Molt bona entrada per a vore este partit a Sevilla. El partit va ser trepidant, de poder a poder i resultat just. Destacable l'actuació dels dos equips que volgueren guanyar en tot moment i oferiren un bon espectàcul, malgrat l'estat del terreny de joc. El dimecres es va jugar un amistós i el dijous un partit del filial, per si fora poc va ploure molt eixos dies en Sevilla, per lo que el camp estava fet un desastre, un fangar impracticable. Molt de merit per als dos equips que varen estar per damunt de les condicions.

   Després de dos empats el VCF cau al tercer lloc de la clasificació.  Enrique no va jugar i aixina valoraven a Pepe:

"A CADA CUAL LO SUYO"

CLARAMUNT.  No estaba el terreno para que pudiera desarrollar su fútbol hábil y rápido, pero terminó acoplándose, para ser figura destacada.

      -------------------------------------------------------------------


Jornada  19ª    Valencia C.F.  2 - 1  Granada



   Partit televisat i espectacular rebuda a l'equip, traques, cohets i fins i tot castell de foc artificials. Victòria sofrida pero que torna a posar al VCF lider.  

   Paquito i Claramunt, els dos en problemes fisics jugaren un bon partit, pero no al nivell que estan acostumats. L'equip ho va notar i va costar de guanyar a un sempre aguerrit Granada. Enrique no va jugar encara recuperanse de problemes fisics i a Pepe el valoraren aixina:

CLARAMUNT.  Notable.  Corre, lucha y juega como el que más. Arriesga horrores en muchas jugadas y por ello no todas las termina bien. Ayer también tuvo un "secante" vigilándole, pero pese a ello triunfó, aunque no con la brillantez de otros partidos.  

            ----------------------------------------------------------------


Jornada 20ª    Real Sociedad   0 - 0   Valencia C.F.




   Mal partit del VCF, pero bon resultat que el manté lider de la lliga.  Era prou normal en aquells anys, que en el vell Atocha omplien d'aigua el terreny de joc de manera que es feia molt difícil jugar al futbol. I aixina va ser esta vegada, el camp era un fangar encharcat. La Real va ser superior al VCF on la figura de l'equip va ser Abelardo, fins i tot aplaudit en ocasions pel public donostiarra. Meritori aixó si, l'esforç i la lluita de tots. Enrique continua recuperant-se i de Pepe varen dir lo següent:

CLARAMUNT.  Pese a su condición de volante izquierdo, puede decirse que actuó de defensa escoba, cumpliendo a la perfección, las consignas del entrenador.  

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search