CAPÍTUL 6º Lliga 70-71 "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"

CAPÍTUL  6º

Lliga 70-71    "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"

Jornada 13ª   Valencia C.F.   2-1   Sabadell

Magnífic partit dels germans Claramunt. Pepe, una vegada mes, va ser la figura del encontre i Enrique va cuallar el millor partit fins ara, ademés va marcar el segon gol que va donar la victòria.

El Sabadell, entrenat per Pasieguito, va donar mes guerra de la esperada. Als cuatre minuts marcava el primer gol del partit. A partit d'ahí, es va dedicar a defendre i buscar algún contraatac. El VCF va fer un gran partit pero la falta de gol, fa que li coste guanyar qualsevol encontre. Al minut 21 una gran jugada de Pepe assistix a Pellicerl i empaten el partit. A pesar de jugar en un home mes per l'expulsió d'un jugador del Sabadell tota la segona part, va costar de guanyar. Enrique Claramunt marcava el segon al minut 65 i donava la victòria al VCF. A partir d'ahí moltíssimes ocasions fallades.

"A CADA CUAL LO SUYO"
CLARAMUNT.  Sobresaliente.  La gran figura del partido una vez más. Extraordinario en todos los aspectos, fue la gran pesadilla del Sabadell y el gran armador del juego de su equipo y lanzador de sus compañeros.
CLARAMUNT II.  Notable.   La mejor actuación en el Valencia. Ajustado como extremo, rápido, incisivo, con espléndido sentido de la jugada. En el área es una centella. Su gran clase le hará triunfar clamorosamente en fecha no muy lejana. Ayer ya dio una gran muestra de lo que es capaz de hacer.

---------------------------------------------------------------------------------------

Jornada  14ª    Elche C.F.   1 - 3   Valencia C.F.

Uns 7000 seguidors valencianistes se varen desplaçar al camp d'Altabix per a presenciar un atre gran partit del VCF i una nova victoria que el manté en el tercer lloc de la clasificació. La primera part dels Che, magnífica, al descans un curt 0-1. En la segona part, l'Elche va eixir a per totes i va conseguir empatar el partit. Uns vint minuts va durar l'impetu ilicitá, a partir d'ahi el Valencia va tornar a fer-se l'amo del partit i va resoldre l'encontre en dos gols mes.
   Enrique Claramunt va sustituir a Valdez en el descans i va jugar una bona segona part.

La mala noticia d'este partit va ser la lesió de Pepe Claramunt que el va tindre que sustituir Poli al minut 80. Un dit del peu dret trencat. Com ya hem comentat, Di Stefano, volia que jugara com siga, aixina que la solució va ser trencar-li la bota per a que poguera traure el dit i infirtrar-lo per a poder jugar. Pepe no podia entrenar be i això li va restar rendiment pero com voreu mes avant, va jugar tots els partits i a bon nivell. Aixina ho contaba ell:

"Me rompí el dedo meñique del pie en el campo del Elche y me hicieron jugar todos los partidos hasta el final. Di Stéfano quería que jugara preciso. Me abrían la bota por el costado, me dormían el dedo, corría mal y no entrenaba durante la semana. No pisaba bien y no estaba en condiciones. El rendimiento se notó. Si hubiera llegado bien al final, no habríamos tenido problemas para ganar los partidos. Hoy en día esto no habría pasado."

-------------------------------------------------------------------------------

Jornada  15ª     Valencia  C.f.  2 - 1  RCD Espanyol

Aplegava la jornada 15, just la mitat del campeonat i en la victòria conseguida el Valencia es va ficar segon. Cinquanta mil espectadors en Mestalla un 27 de desembre que no pararen d'aplaudir i animar l'esforç del equip. La comunió equip-grada es total.
   Vesprada molt gelada, es podía vore la neu en les montanyes pròximes. Terreny de joc enfangat i molt pesat per la forta pluja que va caure la nit anterior. A pesar de les condicions es va vore un gran partit. L'Espanyol va jugar molt be i va ficar les coses molt dificils. Alfredo Di Stéfano va comentar, que l'Espanyol havia segut el millor equip que havia passat per Mestalla. També es deberes que el VCF es va vore mermat al mig del camp. Primer Paquito, al descans va tindre que ser sustituit per un fort colp i mes tart, Pepe Claramunt, que ya estaba tocat de lo del dit, va rebre una forta balonada al ull i va perdre la visió momentaneament, per lo que també va ser canviat.

Enrique Claramunt va jugar tot el partit. Va ser dels millors i va marcar el primer, un golaç per la esquadra. Després de l'empat del Espanyol, Forment va ficar el definitiu 2-1. Tots els gols en la segona part.
CLARAMUNT.  Notable.  Realizó un superesfuerzo, no solo por jugar con la fractura del meñique (sufrida en Altabix), sino por su dedicación, entrega y buen momento. Su ausencia se advirtió mucho.
CLARAMUNT II.  Notable.  Cuando sale desde el principio es otro hombre. Ayer luchó y bregó con denuedo. Jugó e hizo jugar. Y marcó un gol precioso.