PUÇOL VCF I PROU

PEPE CLARAMUNT

CAPÍTUL 9º Lliga 70-71 "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"

 CAPÍTUL 9º

"Lliga  70-71   "LA LLIGA DELS GERMANS CLARAMUNT"


Jornada  21ª    Valencia C.F.  1 - 0  Real Sporting


   Mes de 50000 espectadors que reben a l'equip com ya va sent habitual últimament, en tota classe d'artículs pirotècnics i llarga ovació, no és per a menys, el VCF es el lider.

   Primera part molt fluixa del VCF, L'Sporting apretava en defensa i els jugadors valencianistes estaven imprecisos. Pero la segon part va ser molt diferent. Els jugadors es llevaren la pressió de damunt i començaren a jugar al futbol. 
   Una jugada fantástica de Claramunt que li va donar el gol en bandeja a Aníbal va supondre la victòria i continuar un atra semana de liders.

    Aixina ho va vore Pepe.

Enrique no va jugar este partit.


"A CADA CUAL LO SUYO"

CLARAMUNT.  Notable.  A de arrancar desde muy atrás para zafarse de su secante. Porque cada equipo que viene le dedica exclusivamente un hombre. Y aún así, triunfa. Sale con la pelota dominada y la juega con preclara inteligencia. La jugada que sirvió para que Aníbal marcara el gol de la victoria fue antológica.











-----------------------------------------------------------------------------------------------

Jornada 22ª  CD Malaga  0 - 1  Valencia C.F.


   Màxima expectació en Málaga i ple absolut en La Rosaleda per a vore el líder de la lliga. El Valencia s'ha abonat a este resultat de guanyar per un gol a cero.
   Partit d'alt nivell i molt competit. El públic va gojar de vore dos equips buscant la victòria desde el minut un.  Abelardo va parar un penalti al minut 9  que va ser clau. En la segon part el VCF se va anar fent l'amo del partit poc a poc fins que al 76 aplegava el gol de la victòria marcat per Pellicer.
   El VCF fon aplaudit en Málaga, fins i tot es va dir que va ser el millor equip que havia passat per La Rosaleda.  En esta van 10 jornades sense perdre.
   Enrique, ya recuperat, tornava a jugar, va sustituir a Forment al minut 74 i Pepe en la llínea, gran partit.

"A CADA CUAL LO SUYO"

CLARAMUNT.  Sobresaliente.  Por su vivacidad de juego, su toque de pelota y su intervención en los pases, fue una de las figuras de su equipo.

CLARAMUNT II.  Cumplió en los escasos minutos en que actuó.




About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Start typing and press Enter to search